Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Liittymämyyjäksi Pieksämäen Giganttiin Paikka vapaana nälkäiselle liittymämyynnin mestarille! Jos olet halukas pitämään huolen, että asiakkaamme saavat mahdollisimman edullisia ja laadukkaita ratkaisuja, osaat navigoida pelinkentälläsiliittymien, puhelimien ja gps-laitteiden keskellä, olet iloinen, palvelualtis ja yhteistyökykyinen, niin olet etsimämme henkilö! Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mukavan työympäristön, koulutusta, vastuuta, sekä mahdollisuuksia luoda ura! Työsuhde ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Pieksämäki myyjät ja kassahenkilöt Pieksämäki myyntialan tehtävät Pieksämäki myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Pieksämäki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liittymämyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kimmo Kuokkanen Oy/Gigantti Pieksämäki. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pieksämäki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa