Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

LIIKUNTAVAMMAISTEN AVUSTAJAN SIJAINEN

RASPY - Ruoholahden asumispalveluyhdistys ry on vuonna 1993 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota ympärivuorokautisia asumispalveluita liikuntavammaisille jäsenilleen. Asumispalvelutoiminta alkoi Ruoholahdessa maaliskuussa 1995, joten yhdistyksellämme on vankka 22 vuoden kokemus asumispalvelui-den tuottamisesta. Asumispalveluryhmään kuuluu kuusi 40-50-vuotiasta aktiivista, pyörätuolia käyttävää henkilöä, jotka asuvat omissa asunnoissaan. Jotta työnteko, harrastukset ja muu yhteiskunnallinen osallis-tuminen sekä sosiaalinen kanssakäynti olisivat täysipainoisesti mahdollisia liikuntavammasta huolimatta, tarvitaan hyvät ja riittävät asumispalvelut. Nämä turvatakseen yhdistyksen jäsenet ovat perustaneet RASPY:n.

Haemme nyt liikuntavammaisten avustajien sijaisia tarpeen mukaan ''keikkalaisiksi'' paikkaamaan vakituisen henkilökunnan lomia, vapaita ja sairaslomia. Työt ovat aamu- ja iltavuoroja. Erityisesti mahdollisuus tehdä työvuoroja arkiaamuina on oleellista. Avustustyö tapahtuu pääsääntöisesti Ruoholahdessa sijaitse-vissa jäsentemme omissa kodeissa ja on luonteeltaan fyysistä teknistä avustamista kaikissa päivittäisissä toiminnoissa. Työ sisältää intiimiä avustamista mm. henkilökohtaisen hygienian hoidossa, siirtymisissä esim. sängystä pyörätuoliin, pukeutumisessa, ruoanlaitossa ja siivouksessa. Avustustyöhön kuuluu siten myös kodinhoidolliset tehtävät. Avustustyö tapahtuu yksilöllisesti jäsenten omilla ehdoilla.

Palkka on 11,67 €/h + vuorolisät (ilta, yö, lauantai ja pyhä). Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työ-ehtosopimusta.

Sopivia avustajan tunnusmerkkejä ovat:

luotettavuus
positiivinen elämänasenne
hyvä fyysinen kunto
joustavuus
yhteistyökyky
erinomainen suomenkielen taito.

Tule töihin mukavaan porukkaan!

Web-osoite: http://www.raspy.fi Työnantaja: Ruoholahden asumispalveluyhdistys RASPY ry Sijainti: Laivapojankatu 3 F 117, 00180 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti / sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tuomo Markelin, 050 599 5282, tuomo@raspy.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Laivapojankatu 3 F 117, 00180 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikuntavammaisten avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Ruoholahden asumispalveluyhdistys RASPY ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Laivapojankatu 3 F 117, 00180 HELSINKI .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa