Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Haen jatkajaa Mukkelis Makkelis-kerhokeskukseen.
Mukkelis järjestää tällä hetkellä lasten liikunnallisia synttäreitä.
Toimintaan sopii myös erilaiset liikuntaryhmät lisäksi puitteet luovat monipuoliset mahdollisuudet kehittää päivätoimintaa.

Web-osoite: http://www.liikuntanina.net Työnantaja: LiikuntaNina.net Sijainti: 20610 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Nina Rantanen mukkelis@liikuntanina.net 040-5558865 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20610 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi liikuntanina.net Y-tunnus 1904585-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut LiikuntaNina.net. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20610 - Turku , osoitteessa 20610 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa