Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haen jatkajaa Mukkelis Makkelis-kerhokeskukseen. Mukkelis järjestää tällä hetkellä lasten liikunnallisia synttäreitä. Toimintaan sopii myös erilaiset liikuntaryhmät lisäksi puitteet luovat monipuoliset mahdollisuudet kehittää päivätoimintaa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Turku liikuntapalvelut ja urheiluala Turku musiikki- ja viihdealan tehtävät Turku liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi liikuntanina.net Y-tunnus 1904585-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut LiikuntaNina.net. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20610 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa