Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplico hakee uusia, energisiä tiimiläisiä osa-aikaiseen työsuhteeseen PROMO JA KLUBIN MARKKINOINTITEHTÄVIIN Etsimme tiimiimme energisiä ja sosiaalisia henkilöitä esittelemään liikuntakeskuksen palveluita. Erilaisiin työtehtäviin kuuluu liikuntapalveluiden esittelyä, esitteiden jakamista, tuotteiden ja edustustehtäviä tapahtumissa. Työt ovat usein ilta- ja viikonloppupainotteisia, joten ne sopivat hyvin osa-aikatyöksi. Palkkaamme tehtävään kolme henkilöä. Tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile eri hakusanoja.

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Liikunta ja hyvinvointikeskus Aplico Oy Y-tunnus 1906043-3 Toimiala Urheiluseurojen toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluesittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus