Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Personal Traineriksi Jyväskylään Fresh Fitness tunnetaan lennokkaista markkinointilauseista kuten: ALENSIMME HIEN LITRAHINTAA PYSYVÄSTI ja PAKARASI OVAT ODOTTANEET TÄTÄ MAINOSTA JO VUOSIA. Lisäksi Fresh Fitness tunnetaan ylivoimaisesta hinta-laatusuhteesta kuntosalien sarjassa. Meillä on tilaa treenata siisteissä ilmastoiduissa ja isoissa kuntosaleissa. Etsimme Personal Trainereita Jyväskylän Matkakeskuksen salille. Odotamme sinulta omatoimisuutta ja osaamista markkinoida ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Jyväskylä liikuntapalvelut ja urheiluala Jyväskylä musiikki- ja viihdealan tehtävät Jyväskylä liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja/Personal Trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Fresh Fitness Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa