Duunitori suosittelee
Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TATU TAMPERE ETSII OHJAAJIA UUSIIN VESITAITURIT-RYHMIIN Haemme joukkoomme iloisia, motivoivia ja kehittymishaluisia täysi-ikäisiä ohjaajia uusiin marraskuussa alkaviin Vesitaiturit-ryhmiin. Vesitaitureiden 30min Vesikirppu-ryhmiin osallistuu 3-4-vuotiaita lapsia, ja 40min Vesikilpikonna-ryhmissä polskii 5-7-vuotiaita. Yhteen ryhmään mahtuu maksimissaan 10 lasta, ja ohjaaja toimii yksin lapsiryhmän kanssa uimahallin opetusaltaassa. Vesikirppu-ryhmissä opetellaan veteen puhaltamista, suun kastamista veteen, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Tampere liikuntapalvelut ja urheiluala Tampere musiikki- ja viihdealan tehtävät Tampere liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut TaTU Tampere ry. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus