Duunitori suosittelee
Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Controller

Cargotec

Helsinki

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oy Höntsy Ab järjestää Tampereella kaikille avoimia palloiluvuoroja. Lisäksi järjestämme koululaisten iltapäiväkerhoja ja yrityksille turnauksia, tapahtumia ja palloilusarjoja. Nyt haemme yhtä tai useampaa SÄHLYEROTUOMARIA syksyllä järjestettävään sarjaan (ja mahdollisiin myöhempiin turnauksiin yms.). Tänä syksynä järjestämme firmasählyliigan, ja tarvitsemme siihen vetäjiä, jotka osaavat myös toimia erotuomareina. Et välttämättä tarvitse virallista salibandyerotuomarikoulutusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Tampere liikuntapalvelut ja urheiluala Tampere musiikki- ja viihdealan tehtävät Tampere liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Höntsy Ab. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus