Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Oy Höntsy Ab järjestää Tampereella kaikille avoimia palloiluvuoroja. Lisäksi järjestämme koululaisten iltapäiväkerhoja ja yrityksille turnauksia, tapahtumia ja palloilusarjoja. Nyt haemme yhtä tai useampaa SÄHLYEROTUOMARIA syksyllä järjestettävään sarjaan (ja mahdollisiin myöhempiin turnauksiin yms.).

Tänä syksynä järjestämme firmasählyliigan, ja tarvitsemme siihen vetäjiä, jotka osaavat myös toimia erotuomareina. Et välttämättä tarvitse virallista salibandyerotuomarikoulutusta (vaikka se tietysti auttaa). Tunnet kuitenkin säännöt riittävän hyvin, sinulla on erotuomarilta vaadittavaa auktoriteettia ja pystyt soveltamaan sääntöjä kulloisenkin pelitilan ja joukkueiden mukaan. Suuri osa peleistä pelataan 4 vs 4 koulujen saleissa, joissa ei läheskään aina ole kaukaloa. Myös peliajan ja esim. jäähyjen pituuden suhteen sovelletaan omia sääntöjä.

Tarkka otteluohjelma ei vielä ole selvillä, mutta pelit pelataan pääsääntöisesti arki-iltaisin (17-21.30 välisenä aikana), lisäksi pelataan lopputurnaus viikonloppuna isossa kaukalossa.

Palkkauksesta sovitaan yksilöllisesti kokemuksesta ja esim. yksittäisen työrupeaman pituudesta / matkoista riippuen.

Toimit samalla tapahtuman vetäjänä, eli toivotat joukkueet tervetulleeksi, varmistat että kaikki tietävät millä säännöillä pelataan ja miten niitä tilassa sovelletaan. Tuot paikalle varusteet (peliliivit, lainaksi tarjolla olevat maalivahdin kamppeet, muutama lainamaila varalle, palloja) ja huolehdit niistä myös pelin/pelien jälkeen. Pääasiana tapahtumassa on, että kaikilla on hauskaa ja että pelit pelataan hyvässä ja reilussa hengessä. Vetäjä-tuomarilla tulee olla tilannetajua ja huumoria jolla tämä varmistetaan.

Edellytämme ensiaputaitoja.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä mukavaa työtä hauskan lajin parissa silloin tällöin arki-iltaisin, työ siis soveltuu mukavasti esim. opiskelijalle tai oman päivätyön vastapainoksi. Mahdollista on myös saada pikku hiljaa vedettäväksi joitakin Höntsyn kaikille avoimia pelivuoroja, joissa voi päästä itsekin pelaamaan.

Web-osoite: http://www.hontsy.fi Työnantaja: Oy Höntsy Ab Sijainti: Pirkankatu 53 A 4, 33230 TAMPERE Työajat: iltatyö Työ alkaa: sop muk Yhteystiedot: VIRJO ILKKA, Puh: 0405803727, ilkka.virjo@hontsy.fi Hakemukset: Kyselyt ja hakemukset sähköpostilla ilkka.virjo@hontsy.fi . Kerro, mitä kokemusta sinulla on sählyn/salibandyn tuomaroinnista ja miksi soveltuisit tähän hommaan hyvin. Mainitse, onko oman auton käyttömahdollisuus. Paikat voidaan täyttää jo ennen viimeistä mainittua hakupäivää. Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pirkankatu 53 A 4, 33230 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Höntsy Ab. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Pirkankatu 53 A 4, 33230 TAMPERE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa