Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oy Höntsy Ab järjestää Tampereella kaikille avoimia palloiluvuoroja. Lisäksi järjestämme koululaisten iltapäiväkerhoja ja yrityksille turnauksia, tapahtumia ja palloilusarjoja. Nyt haemme yhtä tai useampaa SÄHLYEROTUOMARIA syksyllä järjestettävään sarjaan (ja mahdollisiin myöhempiin turnauksiin yms.). Tänä syksynä järjestämme firmasählyliigan, ja tarvitsemme siihen vetäjiä, jotka osaavat myös toimia erotuomareina. Et välttämättä tarvitse virallista salibandyerotuomarikoulutusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Tampere liikuntapalvelut ja urheiluala Tampere musiikki- ja viihdealan tehtävät Tampere liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Höntsy Ab. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa