Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Software Developer

Attendo

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Yksilövalmenetaja Tampereelle

FIBACO on moderni kotimainen valmennuskonsepti ja -keskus, joka toimii liikunta- ja hyvinvointialalla. Tuotamme laadukkaita valmennus- ja liikuntapalveluja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Tiimiemme työntekijöillämme on useiden vuosien kokemus asiakastyöstä eri asiakasryhmistä niin yksilö- kuin ryhmätasolla. Ammattitaitoa löytyy kattavasti monista eri urheilulajeista, fysioterapiasta, ravinnosta sekä erityisesti kehonliikkeen optimoimisesta. Työmme lähtökohtana on auttaa terveellisen ja hyvinvoivan elämän rakentamisessa.

Koulutuskeskuksemme toimii Eteläesplanadilla, jossa jatkokoulutamme liikunta-alan ammattilaisia huippuosaajiksi, jotta he ovat asiantuntijoita työskennellessään niin kuntoutuksen, terveysliikunnan kuin huippu-urheilunkin parissa.

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme liikunnan-alan ammattilaisia toimimaan toimipisteillämme. Tällä hakemuksella haemme henkilöitä tiimiimme Tampereen keskustassa.

Hakijoilta odotamme hyviä ihmissuhdetaitoja, oma-aloitteisuutta, myyntihenkisyyttä, sekä erityisesti positiivista asennetta asiakastyöhön.

Pohjakoulutukseltaan hakemamme henkilö on liikunnanohjaaja, liikuntaneuvoja, personal trainer tai fysioterapeutti. Ohjaamiskokemus yksilöohjaamisesta ja /tai vankka urheilutausta lasketaan myös eduksi.

Fibaco vastaa valittujen työntekijöiden koulutuksesta työhön.
Koulutus järjestetään 14.11- 25.11 arkisin klo 9-17.00 Helsingissä

Paikka: Eteläesplanadi 22, Helsinki
Koulutuksen ajalta ei makseta palkkaa.

Työt alkavat heti koulutuksen jälkeen tai joustavasti joulu-tammikuun aikana.

Hakemukset sähköpostilla 1.11 klo 18.00 mennessä.
Osoitteeseen rekry@fibacogroup.com

Lisätietoja osoitteesta tomi.viitanen@fibacogroup.com

Työnantaja: Fibaco Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 28.11.2016, tai joustavasti joulu-tammikuun aikana Yhteystiedot: Tomi Viitanen 040 535 2746 tomi.viitanen@fibacogroup.com Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry@fibacogroup.com Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 18:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yksilövalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Fibaco Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa