Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Riihimäen Kiskon yleisurheilu on viime vuosina kasvattanut toimintaansa merkittävästi. Haemme nyt energiseen joukkoomme osa-aikaista TOIMINNANOHJAAJAA (18,75 h/vko) Työnkuvaus: Toiminnanohjaaja vastaa itsenäisesti nuorisopäällikön alaisuudessa erilaisten yleisurheiluhankkeiden läpiviennistä ja koordinoinnista apunaan seuran muut toimijat. Hankkeet sisältävät myös liikunnallista ohjausvastuuta. Toiminnanohjaajalta edellytämme myös valmiuksia itsenäisesti kehittää ja luoda uusia toimintoja ja toimintolinjoja seuralle. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Riihimäki liikuntapalvelut ja urheiluala Riihimäki musiikki- ja viihdealan tehtävät Riihimäki liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Riihimäen Kisko. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Riihimäki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus