Duunitori suosittelee
Yrittäjyyden yhteisömanageri

Ladec Oy

Lahti

Ilmoitus jätetty 24.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kerran viikossa ohjattava kahden eri ikäisen ryhmän liikuntahetki. Ryhmä 1. Yhden aikuisen ja 2-4 -vuotiaan lapsen yhteinen liikuntahetki, jossa liikutaan vauhdikkaasti lasten ehdoilla. Ryhmä 2. Aikuiset osallistuvat aktiivisesti 5-7 -vuotiaiden liikuntakerhoon....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Pietarsaari liikuntapalvelut ja urheiluala Pietarsaari musiikki- ja viihdealan tehtävät Pietarsaari liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut Pietarsaaren suomenkielinen työväenopisto. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pietarsaari .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus