Duunitori suosittelee
Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Työpaikkakuvaus

MY BODY power etsii Les Millsin BODYBALANCE®, SH'BAM® ja BODYCOMBAT® tuuraajia. Oletko kyseisten lajien lisensoitunut ohjaaja? Oletko myös energinen ja ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, jolle ihmisten liikuttaminen ja onnistuneiden liikuntakokemusten jakaminen ovat lähellä sydäntä? Mikäli tunnistit itsesi, lähetä hakemus heini@mybodypower.fi ja kerro itsestäsi lisää.

Web-osoite: http://www.mybodypower.fi Työnantaja: MY BODY power Sijainti: Opintie 3, 76100 PIEKSÄMÄKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: PALOMÄKI HEINI MARIA, Puh: 0400925858, heini@mybodypower.fi Ilmoitus jätetty: 14.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Opintie 3, 76100 PIEKSÄMÄKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut MY BODY power. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pieksämäki , osoitteessa Opintie 3, 76100 PIEKSÄMÄKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus