Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Avaamme syksyllä 2016 EasyFit liikuntakeskuksen Lahden Mukkulaan. Haemme nyt joukkoomme personal trainereita.

Toimenkuvaasi kuuluu asiakkaiden valmentaminen ja motivointi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja koet luontevaksi omien palveluidesi markkinoinnin. Pystyt harjoittamaan toimintaa oman yrityksesi kautta.

Odotamme, että sinulla on riittävät tiedot ja taidot personal trainerina työskentelyyn. Tämän lisäksi arvostamme kokemusta ja näyttöjä saavuttamistasi ammatillisista tuloksista. Sinusta huokuu energisyys, sitoutuneisuus ja tavoitehakuisuus. Tiedät, mitä haluat saavuttaa elämässäsi ja kuinka tulet sinne pääsemään. Arvostamme alan koulutusta sekä EREPS-rekisteriin kuulumista.

Web-osoite: http://www.easyfit.fi Työnantaja: Lahden Salit Oy Sijainti: Ritaniemenkatu 13, 15240 LAHTI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: KULMALA SATU MAARIT, Puh: 0401569717, satu.kulmala@easyfit.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ritaniemenkatu 13, 15240 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Lahden Salit Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Ritaniemenkatu 13, 15240 LAHTI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa