Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Avaamme syksyllä 2016 EasyFit liikuntakeskuksen Lahden Mukkulaan. Haemme nyt joukkoomme personal trainereita. Toimenkuvaasi kuuluu asiakkaiden valmentaminen ja motivointi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja koet luontevaksi omien palveluidesi markkinoinnin. Pystyt harjoittamaan toimintaa oman yrityksesi kautta. Odotamme, että sinulla on riittävät tiedot ja taidot personal trainerina työskentelyyn. Tämän lisäksi arvostamme kokemusta ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Lahti liikuntapalvelut ja urheiluala Lahti musiikki- ja viihdealan tehtävät Lahti liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Lahden Salit Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa