Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Kuntokeskus Palatsin tiimiimme lisää ryhmäliikunnanohjaajia jatkuvasti kasvavan kysynnän vuoksi. Oletko sinä liikunnasta innostunut, reipas, oma- aloitteinen, joustava ja asiakaspalveluhenkinen? Tehtävä sopii erinomaisesti ryhmäliikunnasta ja personal trainer ohjaamisesta kiinnostuneelle tehopakkaukselle, joka nauttii liikunnallisesta ilmapiiristä ja ihmisten kanssa työskentelystä. Lisätietoa yrityksestämme löydät www.kuntokeskuspalatsi.fi. Työskentelet pääasiassa iltaisin ja sopimuksen mukaan viikonloppuisin. Toivomme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Kankaanpää liikuntapalvelut ja urheiluala Kankaanpää musiikki- ja viihdealan tehtävät Kankaanpää liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Kuntokeskus Palatsi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kankaanpää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus