Duunitori suosittelee
Yrittäjyyden yhteisömanageri

Ladec Oy

Lahti

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme ryhmäliikuntaohjaajia täydentämään Fresh Fitness Jyväskylän ohjaajatiimiä. Ryhmäliikuntatuntimme ovat Les Mills konseptitunteja. Etsimme henkilöitä, joilla on koulutus ja kokemus Les Mills tuntien ohjaamisesta. Erityisesti etsimme BODYPUMP, BODYCOMBAT, BODYBALANCE, BODYSTEP ja CXWORX ohjaajia. Mikäli olet kokenut ryhmäliikuntaohjaaja, sinun on mahdollista kouluttautua kauttamme Les Mills ohjaajaksi. Odotamme sinulta kokemusta ryhmäliikunnan ohjaamisesta. Arvostamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Jyväskylä liikuntapalvelut ja urheiluala Jyväskylä musiikki- ja viihdealan tehtävät Jyväskylä liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ryhmäliikuntaohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Fresh Fitness Finland Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus