Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme ryhmäliikuntaohjaajia täydentämään Fresh Fitness Jyväskylän ohjaajatiimiä.

Ryhmäliikuntatuntimme ovat Les Mills konseptitunteja. Etsimme henkilöitä, joilla on koulutus ja kokemus Les Mills tuntien ohjaamisesta. Erityisesti etsimme BODYPUMP, BODYCOMBAT, BODYBALANCE, BODYSTEP ja CXWORX ohjaajia. Mikäli olet kokenut ryhmäliikuntaohjaaja, sinun on mahdollista kouluttautua kauttamme Les Mills ohjaajaksi.

Odotamme sinulta kokemusta ryhmäliikunnan ohjaamisesta. Arvostamme tekemisen meiningin työasennetta ja asiakaspalvelutaitoja. Persoonaltasi olet energinen ja kunnianhimoinen. Voit ohjata tunteja myös kilpailijoilla, jos niin haluat.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelo sähköpostin liitteenä 30.10.2016 mennessä osoitteeseen katja.akerstrom@freshfitness.fi Kirjoita hakemuksesi otsikkoon: Jyväskylä ryhmäliikuntahaku. Auki oleville saleille pääset tutustumaan vastaanoton aukioloaikoina. Kaikissa kysymyksissä voit lähettää sähköpostia edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja Fresh Fitness kuntosaleista löydät www.freshfitness.fi ja www.facebook.com/freshfitnesssuomi

Työnantaja: Fresh Fitness Finland Oy Sijainti: Hannikaisenkatu 20, 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Katja Åkerström, katja.akerstrom@freshfitness.fi, 050-5265371 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hannikaisenkatu 20, 40100 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Fresh Fitness Finland Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Hannikaisenkatu 20, 40100 JYVÄSKYLÄ .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa