Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Liikunnanohjaaja 1-2 -luokkalaisten liikuntailtapäiväkerhoon Taivallahden peruskoululle. Työ sisältää liikunnanohjaamisen lisäksi myös muuta iltapäiväkerhotoiminnan ohjaamista. Työntekijältä edellytetään lasten kanssa työskentelyyn vaadittavaa rikostaustaotetta....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Helsinki liikuntapalvelut ja urheiluala Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Paik avoin yhtiö. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus