Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Kalmar Suomi hakee Pohjanmaan alueelle itsenäisesti huoltoautolla

Liikkuvaa huoltoasentajaa

raskaan konekaluston huolto- ja korjaustehtäviin asiakasrajapinnassa.
 
Tehtävä on vakituinen työsuhde osana Kalmar Suomen toimintoja. Olet aktiivinen ja luotettava osaaja tiimiimme.
Työtehtäviin kuuluvat erilaiset huollot ja korjaukset mm. trukkien, puukurottajien, satamalaitteiden ja muun materiaalikäsittelykaluston vaatimiin tehtäviin. Työ sisältää matkustamista Suomessa pääasiassa Pohjanmaan alueella, joten ajokortti ja matkustusvalmius ovat ehdoton vaatimus työlle.
Tarjolla on monipuolisia tehtäviä hyvähenkisessä työyhteisössä kansainvälisen työnantajan palveluksessa. Oletamme, että sinulla on kokemusta ja hyvä ote konepuolen huolto- ja korjaustehtävistä.
Sinulla on

Asennetta asiakkaiden laadukkaaseen palveluun
Hydrauliikka-, pneumatiikka- ja sähkökaavioiden lukutaitoa
Kokemusta ja kiinnostusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä
Oma-aloitteisuutta
Matkustusvalmiutta

Eduksi luetaan

Hitsaustaito (puikko)
Sähköosaaminen (logiikka/can-bus)
Trukin ja kurottajan ajokokemus

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkauksessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.
Lähetä hakemuksesi ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja työkokemuksestasi 10.11.2016 mennessä ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta.
Lisätietoa tehtävästä antaa Jouni Pitkänen, Huoltopäällikkö, p. 040-5188894. Puhelintiedustelut arkisin klo 8.00–15.00.

Kalmar tarjoaa markkinoiden kattavimman valikoiman lastinkäsittelyratkaisuja ja -palveluja satamiin, terminaaleihin, jakelukeskuksiin ja raskaan teollisuuden käyttöön. Kalmar on edelläkävijä terminaalien automatisoinnissa ja energiatehokkaassa konttien käsittelyssä. Joka neljäs kontti ympäri maailman siirretään Kalmar-ratkaisun avulla. Kalmarin laaja tuotevalikoima, maailmanlaajuinen palveluverkosto ja kyky integroida terminaalien eri prosessit saumattomasti toisiinsa tehostavat asiakkaan liiketoiminnan tuottavuutta kaikilla osa-alueilla. www.kalmarglobal.com Kalmar on osa Cargotecia. Cargotecin liikevaihto vuonna 2015 oli noin 3,7 miljardia euroa, ja konserni työllistää noin 11 000 henkilöä. Cargotecin B-sarjan osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä kaupankäyntitunnuksella CGCBV. www.cargotec.fi

Työnantaja: Kalmar Suomi Sijainti: Pohjanmaa, Suomi Yhteystiedot: Jouni Pitkänen, 040-5188894 Hakemukset: https://www.kalmarglobal.com/about-us/people-careers Ilmoitus jätetty: 09.10.2016 Haku päättyy: 10.11.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikkuva huoltoasentaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Kalmar Suomi. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pohjanmaa , osoitteessa Pohjanmaa, Suomi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa