Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kalmar Suomi hakee Pohjanmaan alueelle itsenäisesti huoltoautolla Liikkuvaa huoltoasentajaa raskaan konekaluston huolto- ja korjaustehtäviin asiakasrajapinnassa. Tehtävä on vakituinen työsuhde osana Kalmar Suomen toimintoja. Olet aktiivinen ja luotettava osaaja tiimiimme. Työtehtäviin kuuluvat erilaiset huollot ja korjaukset mm. trukkien, puukurottajien, satamalaitteiden ja muun materiaalikäsittelykaluston vaatimiin tehtäviin. Työ sisältää matkustamista Suomessa pääasiassa Pohjanmaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Pohjanmaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Pohjanmaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Pohjanmaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikkuva huoltoasentaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Kalmar Suomi. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pohjanmaa .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus