Duunitori suosittelee
Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

LVI-Tukkumyyjä Ahlsell Oy:lle Turkuun

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Versa Finlandin missio on yksinkertainen: Autamme asiakasyrityksiämme parantamaan tulostaan vaivattomasti ja puolueettomasti löytämällä niiden liiketoimintaan liittyviä kustannussäästökohteita. Ydinosaamistamme on ei- strategiset, ulkoiset palvelut mutta toimimme kaikilla Cost Managementin osa-alueilla. Liike ideamme perustuu Win-win- ajatteluun: Asiakkaamme maksavat konsultointipalkkion vain mikäli kustannussäästöjä löytyy. Versa Finlandin tavoite on olla maamme johtava Cost Management ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki kauppiaat ja myymälänhoito Helsinki yrittäjä Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden työt asiantuntijatehtävät ja konsultointi kauppiaat ja myymälänhoito yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikkeenjohdon konsultti, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Versa Global Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00002 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus