Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma co. Studentwork

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Oletko kokenut esimies ja aktiivinen asiakasrajapinnassa viihtyvä tekijä, joka haluaa olla eri toimialojen yrityksissä konsultoiden yritystoiminnan tärkeimpiä asioita osaamisiesi puitteissa? Sopiva kokemustausta voi olla esim. teollisuuden tai palveluliiketoiminnan päällikkötason tehtävistä.

Haemme Pohjanmaalle asiantuntijayritykselle vakituiseen työsuhteeseen

LIIKETOIMINTAKONSULTTIA

Päätehtävänäsi on toimia erilaisissa kehitysprojektitehtävissä konsulttina eri asiakasyrityksissä Pohjanmaan alueella. Asiantuntijatyössäsi tehtävänäsi on ratkaista asiakkaan erilaisia ongelmatilanteita kokemus- ja tietopohjaisesti varsin itsenäisesti. Saat käyttöösi valmiita koeteltuja toimintamalleja ja työkaluja selvityksiin ja tekemiseen sekä tarvittaessa saat kollegoilta tukea. Vastaat projektisuunnittelusta ja toteutuksista oman osaamisalueesi puitteissa (ylemmän toimihenkilötason asiantuntijatehtävät) ja teet aktiivisesti myös uusasiakashankintaa ja lisämyyntiä. Tehtävänkuva tarkentuu valittavan henkilön osaamisien ja työkokemuksien mukaan ja odotamme, että olet kehittymis- ja oppimishaluinen. Tehtävä ei ole toimialasidonnainen osaamisvaatimuksiltaan eikä siinä ole suoraa tiettyä koulutusvaatimusta. Tehtävään saa hyvän perehdytyksen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

- työkokemusta systemaattisista esimiestehtävistä
- työkokemusta b-to-b myynnin tehtävistä
- tuotannon ja palveluliiketoiminnan ymmärrystä
- kokemusta projektityöstä, kyky hallinta useita samanaikaisia projekteja
- kohtuullista ruotsin kielitaitoa (suomen lisäksi)
- office työkalujen hallintaa
- mahdollisuus joustaviin työaikoihin
- oma auto (km-korvaukset)

Eduksi lasketaan

- Pohjanmaan rannikkoalueen tuntemus
- monipuolinen työkokemus

Lisätietoa tehtävästä oheisen web -hakulomalinkin kautta sekä jouko.karjalainen@lakeusrekry.fi ja puhelimitse Tuomo Ojala 045 878 5550.

Web-osoite: http://www.lakeusrekry.fi Työnantaja: Lakeusrekry Oy Sijainti: 65100 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: jouko.karjalainen@lakeusrekry.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 08.11.2016 09:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65100 VAASA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liiketoimintakonsultti, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Lakeusrekry Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa , osoitteessa 65100 VAASA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa