Duunitori suosittelee
Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko kokenut esimies ja aktiivinen asiakasrajapinnassa viihtyvä tekijä, joka haluaa olla eri toimialojen yrityksissä konsultoiden yritystoiminnan tärkeimpiä asioita osaamisiesi puitteissa? Sopiva kokemustausta voi olla esim. teollisuuden tai palveluliiketoiminnan päällikkötason tehtävistä. Haemme Pohjanmaalle asiantuntijayritykselle vakituiseen työsuhteeseen LIIKETOIMINTAKONSULTTIA Päätehtävänäsi on toimia erilaisissa kehitysprojektitehtävissä konsulttina eri asiakasyrityksissä Pohjanmaan alueella. Asiantuntijatyössäsi tehtävänäsi on ratkaista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vaasa asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liiketoimintakonsultti, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Lakeusrekry Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee Vaasa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus