Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko kokenut esimies ja aktiivinen asiakasrajapinnassa viihtyvä tekijä, joka haluaa olla eri toimialojen yrityksissä konsultoiden yritystoiminnan tärkeimpiä asioita osaamisiesi puitteissa? Sopiva kokemustausta voi olla esim. teollisuuden tai palveluliiketoiminnan päällikkötason tehtävistä. Haemme Pohjanmaalle asiantuntijayritykselle vakituiseen työsuhteeseen LIIKETOIMINTAKONSULTTIA Päätehtävänäsi on toimia erilaisissa kehitysprojektitehtävissä konsulttina eri asiakasyrityksissä Pohjanmaan alueella. Asiantuntijatyössäsi tehtävänäsi on ratkaista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vaasa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vaasa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liiketoimintakonsultti, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Lakeusrekry Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa