Duunitori suosittelee
Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tietojärjestelmäpalvelut-yksikössä on haussa asiantuntijan tehtävä. Asiantuntijan tehtäviin kuuluu Trafin Tietohallinnon Business Intelligence -palvelun tuottaminen ja kehittäminen. Lisäksi asiantuntija osallistuu Tietovaraston kehittämiseen liittyviin tehtäviin. Asiantuntija huolehtii vastuualueellaan, että palvelua tuotetaan liiketoiminnalle Trafin arkkitehtuuri, tietoturva ja laatuvaatimusten mukaisesti sekä huolehtii vastuualueensa Trafin menetelmien mukaisuudesta. Lisäksi asiantuntija valvoo ja huolehtii ulkoistetun kehitystiimin palvelutasosta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi liikenteen turvallisuusvirasto trafi Y-tunnus 1031715-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiantuntija (Business Intelligence), on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Liikenteen turvallisuusvirasto (Trafi). Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus