Duunitori suosittelee
Software Developer

Attendo

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Trafi on liikenteen viranomainen ja liikennealan vahva asiantuntija, joka toimii rohkeasti vastuullisen liikenteen puolesta. Trafi kehittää liikennejärjestelmän turvallisuutta, edistää liikenteen ympäristöystävällisyyttä ja vastaa liikennejärjestelmään liittyvistä viranomaistehtävistä. Trafissa työskentelee noin 530 työntekijää kymmenellä eri toimipaikalla.
Työpaikan tiedot: Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi Kumpulantie 9 00520 Helsinki

TYÖTEHTÄVÄT
Asiantuntijan tehtäviin kuuluu tietojärjestelmien kehittäminen ja ylläpito. Asiantuntija tuottaa vastuualueellaan liiketoiminnalle tietojärjestelmän kehittämis- ja ylläpitopalvelua Trafin arkkitehtuuri, tietoturva ja laatuvaatimusten mukaisesti sekä huolehtii Trafin menetelmien mukaisuudesta. Lisäksi asiantuntija valvoo ja huolehtii ulkoistetun järjestelmäkehityksen palvelutasosta ja toimittajanhallinnasta.

VAATIMUKSET
Odotamme hakijalta opisto- tai ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa tai muuta soveltuvaa tietoteknistä koulutusta. Lisäksi odotamme hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä englannin kielen käytännön taitoa. Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä käytännön osaamista järjestelmäkehityksen ja ylläpidon prosesseista. Lisäksi toivomme soveltuvaa arkkitehtuuri- ja tietoturvaosaamista sekä nykyaikaisten ohjelmistokehitysmenetelmien ja -välineiden tuntemusta. Arvostamme asiantuntijassa suunnitelmallisuutta, kykyä hallinnoida laajoja kokonaisuuksia ja pitkäjänteisyyttä edistää asioita. Laskemme hakijalle eduksi oma-aloitteisuuden sekä halun kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen ja henkilökohtaiseen suoriutumiseen.

Sijaisuus.
Määräaikainen (alle 12 kk).
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Viitenumero: 31-145-2016

Web-osoite: http://www.trafi.fi Työnantaja: Liikenteen turvallisuusvirasto (Trafi) Sijainti: Kumpulantie 9, 00520 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Olli-Heikki Liikala, Yksikönpäällikkö, 029 534 5208 Heidi Rantanen, osastopäällikkö, 029 534 5733 Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7594b543-58af-451c-ba56-c147577456ec Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: kirjaamo Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi PL 320 00101 Helsinki Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kumpulantie 9, 00520 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi liikenteen turvallisuusvirasto trafi Y-tunnus 1031715-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiantuntija (tietojärjestelmätyö), on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Liikenteen turvallisuusvirasto (Trafi). Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kumpulantie 9, 00520 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa