Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Trafi on liikenteen viranomainen ja liikennealan vahva asiantuntija, joka toimii rohkeasti vastuullisen liikenteen puolesta. Trafi kehittää liikennejärjestelmän turvallisuutta, edistää liikenteen ympäristöystävällisyyttä ja vastaa liikennejärjestelmään liittyvistä viranomaistehtävistä. Trafissa työskentelee noin 530 työntekijää kymmenellä eri toimipaikalla.
Työpaikan tiedot: Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi Walleniuksenväylä 10 C 96100 Rovaniemi

TYÖTEHTÄVÄT
Tieto- ja tilastopalvelut -yksikkö vastaa Trafin tieto- ja tilastopalveluista, tilastoanalyyseistä, rekisteritiedon ja asiakirjojen luovutukseen liittyvistä tehtävistä, kumppaneiden käyttöoikeuksien myöntämisestä sekä kansainvälisen tiedonvaihdon koordinoinnista. Asiantuntijan toimenkuva muodostuu tietopalvelun järjestelmien ylläpito- ja testaustyöstä sekä Trafin rekistereistä tehtävistä poiminnoista. Asiantuntija osallistuu viranomaisten ja kumppaniyritysten tuottamien palvelujen auditointiin ja testaukseen sekä niiden käytön valvontaan ja seurantaan. Lisäksi asiantuntija osallistuu yksikön edustajana tietojärjestelmien kehitysprojekteihin ja muihin yksikön vastuulla oleviin tehtäviin.

VAATIMUKSET
Odotamme hakijalta vähintään soveltuvaa opisto- tai ammattikorkeakoulutason tutkintoa, aktiivista ja tehokasta työotetta sekä kykyä toimia itsenäisesti ja tehokkaasti kiireisessäkin työympäristössä. Odotamme lisäksi kokemusta laajojen rekisteriaineistojen käsittelystä tai rekisterien käytöstä sekä halua kehittää toimenkuvaan liittyviä prosesseja ja palveluita. Laskemme hakijalle eduksi aikaisemman kokemuksen toimenkuvan mukaisista tehtävistä ja järjestelmä- ja projektityöstä sekä tietoturva ja tietosuoja-asioiden tuntemuksen.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen ja henkilökohtaiseen suoriutumiseen.

-
Määräaikainen (yli 12 kk).
Virka on viraston yhteinen.
Viitenumero: 31-153-2016

Web-osoite: http://www.trafi.fi Työnantaja: Liikenteen turvallisuusvirasto (Trafi) Sijainti: 96100 ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Kirsi Pulkamo, yksikönpäällikkö, 029 534 7223 Sanna Sonninen, osastopäällikkö, 029 534 5011 Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cda820ac-3437-41d2-afc2-49eaff1e9b0d Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: kirjaamo Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi PL 320 00101 Helsinki Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 96100 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi liikenteen turvallisuusvirasto trafi Y-tunnus 1031715-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Liikenteen turvallisuusvirasto (Trafi). Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96100 - Rovaniemi , osoitteessa 96100 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa