Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus


Trafi on liikenteen viranomainen ja liikennealan vahva asiantuntija, joka toimii rohkeasti vastuullisen liikenteen puolesta. Trafi kehittää liikennejärjestelmän turvallisuutta, edistää liikenteen ympäristöystävällisyyttä ja vastaa liikennejärjestelmään liittyvistä viranomaistehtävistä. Trafissa työskentelee noin 530 työntekijää kymmenellä eri toimipaikalla.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.11.2016. Päättyy 31.12.2016.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi, Kumpulantie 9, 00520 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:
Asiantuntijan tehtäviin kuuluu tietojärjestelmien kehittäminen ja ylläpito. Asiantuntija tuottaa vastuualueellaan liiketoiminnalle tietojärjestelmän kehittämis- ja ylläpitopalvelua Trafin arkkitehtuuri, tietoturva ja laatuvaatimusten mukaisesti sekä huolehtii Trafin menetelmien mukaisuudesta. Lisäksi asiantuntija valvoo ja huolehtii ulkoistetun järjestelmäkehityksen palvelutasosta ja toimittajanhallinnasta.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Odotamme hakijalta opisto- tai ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa tai muuta soveltuvaa tietoteknistä koulutusta. Lisäksi odotamme hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä englannin kielen käytännön taitoa. Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä käytännön osaamista järjestelmäkehityksen ja ylläpidon prosesseista. Lisäksi toivomme soveltuvaa arkkitehtuuri- ja tietoturvaosaamista sekä nykyaikaisten ohjelmistokehitysmenetelmien ja -välineiden tuntemusta. Arvostamme asiantuntijassa suunnitelmallisuutta, kykyä hallinnoida laajoja kokonaisuuksia ja pitkäjänteisyyttä edistää asioita. Laskemme hakijalle eduksi oma-aloitteisuuden sekä halun kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti. Palkkauksen peruste:
Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen ja henkilökohtaiseen suoriutumiseen.
Työnantaja: Liikenteen turvallisuusvirasto Sijainti: 00520 Helsinki Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Olli-Heikki Liikala
Yksikönpäällikkö
Puhelin: 029 534 5208

Heidi Rantanen
osastopäällikkö
Puhelin: 029 534 5733

Haluatko tietää työpaikan sijainnin http://maps.google.fi/?hl=fi&q=Kumpulantie 9, 00520 Helsinki">tässä

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7594b543-58af-451c-ba56-c147577456ec Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00520 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Liikenteen turvallisuusvirasto Y-tunnus 1031715-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, asiantuntija (tietojärjestelmätyö), on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Liikenteen turvallisuusvirasto. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00520 - Helsinki , osoitteessa 00520 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa