Duunitori suosittelee
Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

KAT-LOGISTICS Oy on pohjoissuomalainen perheyritys joka tarjoaa asiakkailleen korkealuokkaisia kuljetuspalveluita. Mottomme onkin, että sen minkä lupaamme sen myös pidämme.
Liikenteestämme suurin osa koostuu Skandinavian rajanylittävästä sekä kotimaan liikenteestä. Työllistämme yhteistyökumppaneita sekä omia kuljettajia yhteensä n 35 kpl.

Haemme liikennöitsijöitä lämpötilasäädeltyihin sekä kuivarahti kuljetuksiin

YHTEISTYÖKUMPPANEITA VAKIOLIIKENTEESEEN

Toimintamme laajetessa etsimme ammattitaitoisia, yhteistyökykyisiä liikennöitsijöitä jotka ovat omalla panoksellaan mukana päivittäisessä liikenteessä.

Tarjoamme haastavan toimintaympäristön Skandinavian liikenteen parissa. Mahdollisuutesi on tulla mukaan omalla yhdistelmälläsi, omalla vetoautolla tai pienimmällä mahdollisella tavalla aloittaa liikennöinti ja vuokrata / tehdä Leasing sopimus kanssamme.

Lisätietoja antaa Kai Stenberg p. 045 673 0274 tai sähköpostitse kai.stenberg@kat-logistics.fi

Työnantaja: KAT-Logistics Oy Sijainti: 95640 JUOKSENKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: Tarkemmat tiedustelut joko puhelimitse 0456730274 tai kai.stenberg@kat-logistics.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 95640 JUOKSENKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikennöitsijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut KAT-Logistics Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 95640 - Pello , osoitteessa 95640 JUOKSENKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa