Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Liikennevirasto on liikenteen asiantuntijavirasto, joka vastaa Suomen teistä, rautateistä ja vesiväylistä sekä liikennejärjestelmän kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Edistämme toiminnallamme koko liikennejärjestelmän toimivuutta, liikenteen turvallisuutta ja alueiden tasapainoista kehitystä. Vuosibudjettimme on noin 2 miljardia euroa ja tekemämme hankinnat kattavat koko Suomen infra-alasta noin 25 %.

Tärkeä tavoitteemme on Suomen elinkeinoelämän toimivuuden ja kilpailukyvyn varmistaminen. Teemme valintamme yhteiskunnan hyväksi, kestävä liikenne ja liikkuminen huomioiden. Avoimet tietoaineistomme luovat uusia liikenteen palveluita.

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät töissä. Tavoitteenamme on olla valtion paras työpaikka. Toimipisteemme ovat Helsingissä, Lappeenrannassa, Turussa, Oulussa, Tampereella ja Vaasassa. Työllistämme noin 650 asiantuntijaa ja välillisesti hankkeidemme kautta jopa 12 000 henkilöä. Tehtävät Liikennevirastossa vaihtelevat liikenteen asiantuntijatehtävistä operatiiviseen liikenteen ohjaukseen ja hallinnollisiin tehtäviin.

Lisätietoa toiminnastamme saat verkkosivuiltamme: liikennevirasto.fi
Työpaikan tiedot: Liikennevirasto, Tampere Yliopistonkatu 38 33100 Tampere
Liikennevirasto, Turku Juhana Herttuan puistokatu 21 20101 Turku
Liikennevirasto, Oulu Veteraanikatu 5 90130 Oulu

TYÖTEHTÄVÄT
Liikenne ja tieto -toimialan rautatieliikenteen palveluiden kehittäminen -yksikkö hakee henkilöä rautatieliikenteenohjauksen aluepäällikön tehtäviin. Liikenteenohjauksen aluepäällikkö -roolin lisäksi henkilö toimii projektipäällikkönä ja asiantuntijana erilaisissa rautatieliikenteenohjaukseen liittyvissä kehittämisprojekteissa. Aluepäällikkötehtävä koskee Länsi- ja Pohjois-Suomen aluetta.

Sijoituspaikkana voi olla Tampere, Oulu tai Lappeenranta.

Liikenteenohjauksen aluepäällikön /asiantuntijan ensisijaisia tehtäviä ovat:
- rautatieliikenteenohjauksen toiminnan ja järjestelmien kehittämiseen liittyvien projektien johtaminen omalla alueellaan Länsi- ja Pohjois-Suomessa
- rautatieliikenteenohjauksen valtakunnallisten kehittämisprojektien johtaminen sekä
- rautatieliikenteenohjauspalvelujen hankintaan ja palvelusopimuksen seurantaan liittyvät tehtävät.

Valittavan henkilön osaamistaustasta riippuen, työnkuvaan voi sisältyä myös muita rautatieliikenteen kehittämistehtäviä. Esimerkiksi:
- ratapihojen toimintamallien ja toiminnan kehittäminen erityisesti liikenteenohjausnäkökulmasta
- tehtävät rautatieliikenteen toimintaympäristön muutoksiin liittyvissä projekteissa (erityisesti monitoimijaympäristö ja kilpailun avautuminen)
- radanpidon suunnittelun, rakentamisen (erityisesti turvalaiteprojektit) ja kunnossapidon tukeminen aikaisempaan asiantuntemukseen perustuen
- kohdealueeseen liittyvien tietojärjestelmäprojektien johtaminen

Tarkempi työnkuva määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

VAATIMUKSET
Odotamme hakijalta erityisesti:
- aikaisempaa työkokemusta rautatieliikenteen toimialalta
- aktiivista ja oma-aloitteista työotetta
- hyvää kirjallista ja suullista esityskykyä sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja
- yhteistyökykyisyyttä
- innovatiivisuutta ja kykyä luoda uusia toimintatapoja
- kykyä omaksua nopeasti laajoja uusia kokonaisuuksia ja vastuita muuttuvassa tehtäväkentässä

Arvostamme:
- rautatieliikenteenohjauksen toimintaan liittyvää erityisosaamista sekä muuta rautatieliikenteeseen liittyvää substanssiosaamista
- aikaisemman työhistorian kautta osoitettavissa olevia kykyjä suunnitella ja johtaa haastavia muutos/kehitysprojekteja
- neuvotteluosaamista
- ICT-kokemusta (erityisesti tietojärjestelmäkehityksen käyttöönotto ja arkkitehtuuriosaaminen - ei syvällistä teknistä osaamista)

Palkkaus määräytyy liikenneviraston palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen suoriutumisen perusteella.
- joustava työaika
- etätyömahdollisuus
- liikunta- ja kulttuurisetelit
- työmatkaseteli
- työnantajan tukema lounas

tai sopimuksen mukaan.
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Viitenumero: 31-142-2016

Web-osoite: http://www.liikennevirasto.fi Työnantaja: Liikennevirasto Sijainti: Opastinsilta 12 A, 00520 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Mikko Natunen, Yksikön päällikkö, 0295 34 3862, mikko.natunen@liikennevirasto.fi Virpi Anttila, Johtaja, 0295 34 3642, virpi.anttila@liikennevirasto.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4a7007eb-0400-4607-9d47-3c0415b7d128 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: kirjaamo@liikennevirasto.fi Opastinsilta 12 A 00520 Helsinki Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Opastinsilta 12 A, 00520 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Liikennevirasto Y-tunnus 1010547-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikenteenohjauksen aluepäällikkö ja asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Liikennevirasto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Opastinsilta 12 A, 00520 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa