Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Liikennevirasto on liikenteen asiantuntijavirasto, joka vastaa Suomen teistä, rautateistä ja vesiväylistä sekä liikennejärjestelmän kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Edistämme toiminnallamme koko liikennejärjestelmän toimivuutta, liikenteen turvallisuutta ja alueiden tasapainoista kehitystä. Vuosibudjettimme on noin 2 miljardia euroa ja tekemämme hankinnat kattavat koko Suomen infra-alasta noin 25 %.

Tärkeä tavoitteemme on Suomen elinkeinoelämän toimivuuden ja kilpailukyvyn varmistaminen. Teemme valintamme yhteiskunnan hyväksi, kestävä liikenne ja liikkuminen huomioiden. Avoimet tietoaineistomme luovat uusia liikenteen palveluita.

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät töissä. Tavoitteenamme on olla valtion paras työpaikka. Toimipisteemme ovat Helsingissä, Lappeenrannassa, Turussa, Oulussa, Tampereella ja Vaasassa. Työllistämme noin 650 asiantuntijaa ja välillisesti hankkeidemme kautta jopa 12 000 henkilöä. Tehtävät Liikennevirastossa vaihtelevat liikenteen asiantuntijatehtävistä operatiiviseen liikenteen ohjaukseen ja hallinnollisiin tehtäviin.

Lisätietoa toiminnastamme saat verkkosivuiltamme: liikennevirasto.fi

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.1.2017. Päättyy 31.12.2018.
Määräaikaisuuden syy: Maakuntauudistus
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.10.2016  16:15

Työpaikan tiedot: Liikennevirasto, Helsinki, Opastinsilta 12 A, 00530 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:
Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksessa Kuopiossa on haettava keskuksen liikenne- ja infrastruktuurivastuualueen johtajan määräaikainen virka.

Virka on määräaikainen 1.1.2017 - 31.12.2018 välisen ajan. Tehtävä päättyy maakuntauudistuksen käynnistyessä vuoden 2019 alussa.

Päätehtävänä on johtaa vastuualuetta ja vastata Liikenneviraston kanssa sovitusta toiminnallisesta tulosohjauksesta sekä yhteistyössä ELY-keskuksen johdon kanssa ohjaavien ministeriöiden ja keskushallinnon virastojen kanssa solmittujen tavoitteiden saavuttamisesta.

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtiohallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla.

Liikenne- ja infrastruktuurivastuualueen johtajan nimittää Liikennevirasto.

ELY-keskukset kuuluvat työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan.
Keskuksia ohjaavat työ- ja elinkeinoministeriön lisäksi:
- ympäristöministeriö
- liikenne- ja viestintäministeriö / Liikennevirasto
- maa- ja metsätalousministeriö / Maaseutuvirasto / Elintarviketurvallisuusvirasto
- opetus- ja kulttuuriministeriö
- sisäministeriö
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena johtajan virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, käytännössä osoitettu johtamistaito, johtamiskokemus sekä tehtävien edellyttämä perehtyneisyys virkaan kuuluviin tehtäviin.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Lisäksi valittavalta henkilöltä edellytetään valtion virkamiehiltä vaadittava kotimaisten kielten taito. Muu kielitaito katsotaan hakijan eduksi.

Johtajan viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja kykyä muutoksen johtamiseen. Palkkauksen peruste:
Viran palkkauksesta sovitaan erikseen.
Työnantaja: Liikennevirasto Sijainti: 00530 Helsinki Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Jarmo Joutsensaari
ELY-johtaja
Puhelin: 029 534 3910
Sähköposti: jarmo.joutsensaari@ liikennevirasto.fi

Kari Virranta
Ylijohtaja, Pohjois-Savon ELY-keskus
Puhelin: 0295 026 699
Sähköposti: kari.virranta@ ely-keskus.fi

Antti Vehviläinen
Pääjohtaja
Puhelin: 0295 34 3001
Sähköposti: antti.vehvilainen@ liikennevirasto.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3a0d47b3-60e2-417f-bec0-98e3c6deb5cf Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00530 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Liikennevirasto Y-tunnus 1010547-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikenne - ja infrastruktuurivastuualueen johtaja, Pohjois-Savon ELY-keskus, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Liikennevirasto. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hakaniemi (00530) , osoitteessa 00530 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa