Duunitori suosittelee
Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Liikennevirasto on liikenteen asiantuntijavirasto, joka vastaa Suomen teistä, rautateistä ja vesiväylistä sekä liikennejärjestelmän kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Edistämme toiminnallamme koko liikennejärjestelmän toimivuutta, liikenteen turvallisuutta ja alueiden tasapainoista kehitystä. Vuosibudjettimme on noin 2 miljardia euroa ja tekemämme hankinnat kattavat koko Suomen infra-alasta noin 25 %.

Tärkeä tavoitteemme on Suomen elinkeinoelämän toimivuuden ja kilpailukyvyn varmistaminen. Teemme valintamme yhteiskunnan hyväksi, kestävä liikenne ja liikkuminen huomioiden. Avoimet tietoaineistomme luovat uusia liikenteen palveluita.

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät töissä. Tavoitteenamme on olla valtion paras työpaikka. Toimipisteemme ovat Helsingissä, Lappeenrannassa, Turussa, Oulussa, Tampereella ja Vaasassa. Työllistämme noin 650 asiantuntijaa ja välillisesti hankkeidemme kautta jopa 12 000 henkilöä. Tehtävät Liikennevirastossa vaihtelevat liikenteen asiantuntijatehtävistä operatiiviseen liikenteen ohjaukseen ja hallinnollisiin tehtäviin.

Lisätietoa toiminnastamme saat verkkosivuiltamme: liikennevirasto.fi
Työpaikan tiedot: Liikennevirasto, Helsinki Opastinsilta 12 A 00530 Helsinki

TYÖTEHTÄVÄT
Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksessa Kuopiossa on haettava keskuksen liikenne- ja infrastruktuurivastuualueen johtajan määräaikainen virka.

Virka on määräaikainen 1.1.2017 - 31.12.2018 välisen ajan. Tehtävä päättyy maakuntauudistuksen käynnistyessä vuoden 2019 alussa.

Päätehtävänä on johtaa vastuualuetta ja vastata Liikenneviraston kanssa sovitusta toiminnallisesta tulosohjauksesta sekä yhteistyössä ELY-keskuksen johdon kanssa ohjaavien ministeriöiden ja keskushallinnon virastojen kanssa solmittujen tavoitteiden saavuttamisesta.

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtiohallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla.

Liikenne- ja infrastruktuurivastuualueen johtajan nimittää Liikennevirasto.

ELY-keskukset kuuluvat työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan.
Keskuksia ohjaavat työ- ja elinkeinoministeriön lisäksi:
- ympäristöministeriö
- liikenne- ja viestintäministeriö / Liikennevirasto
- maa- ja metsätalousministeriö / Maaseutuvirasto / Elintarviketurvallisuusvirasto
- opetus- ja kulttuuriministeriö
- sisäministeriö

VAATIMUKSET
Lisäksi valittavalta henkilöltä edellytetään valtion virkamiehiltä vaadittava kotimaisten kielten taito. Muu kielitaito katsotaan hakijan eduksi.

Johtajan viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja kykyä muutoksen johtamiseen.
Kelpoisuusvaatimuksena johtajan virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, käytännössä osoitettu johtamistaito, johtamiskokemus sekä tehtävien edellyttämä perehtyneisyys virkaan kuuluviin tehtäviin.

Viran palkkauksesta sovitaan erikseen.

Maakuntauudistus
Määräaikainen (yli 12 kk).
Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Viitenumero: 31-143-2016

Web-osoite: http://www.liikennevirasto.fi Työnantaja: Liikennevirasto Sijainti: Opastinsilta 12 A, 00520 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Jarmo Joutsensaari, ELY-johtaja, 029 534 3910, jarmo.joutsensaari@liikennevirasto.fi Kari Virranta, Ylijohtaja, Pohjois-Savon ELY-keskus, 0295 026 699, kari.virranta@ely-keskus.fi Antti Vehviläinen, Pääjohtaja, 0295 34 3001, antti.vehvilainen@liikennevirasto.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Opastinsilta 12 A, 00520 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Liikennevirasto Y-tunnus 1010547-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikenne - ja infrastruktuurivastuualueen johtaja,, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Liikennevirasto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Opastinsilta 12 A, 00520 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa