Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Liikennevirasto on liikenteen asiantuntijavirasto, joka vastaa Suomen teistä, rautateistä ja vesiväylistä sekä liikennejärjestelmän kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Edistämme toiminnallamme koko liikennejärjestelmän toimivuutta, liikenteen turvallisuutta ja alueiden tasapainoista kehitystä. Vuosibudjettimme on noin 2 miljardia euroa ja tekemämme hankinnat kattavat koko Suomen infra-alasta noin 25 %.

Tärkeä tavoitteemme on Suomen elinkeinoelämän toimivuuden ja kilpailukyvyn varmistaminen. Teemme valintamme yhteiskunnan hyväksi, kestävä liikenne ja liikkuminen huomioiden. Avoimet tietoaineistomme luovat uusia liikenteen palveluita.

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät töissä. Tavoitteenamme on olla valtion paras työpaikka. Toimipisteemme ovat Helsingissä, Lappeenrannassa, Turussa, Oulussa, Tampereella ja Vaasassa. Työllistämme noin 650 asiantuntijaa ja välillisesti hankkeidemme kautta jopa 12 000 henkilöä. Tehtävät Liikennevirastossa vaihtelevat liikenteen asiantuntijatehtävistä operatiiviseen liikenteen ohjaukseen ja hallinnollisiin tehtäviin.

Lisätietoa toiminnastamme saat verkkosivuiltamme: liikennevirasto.fi

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.11.2016, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 24.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Liikennevirasto, Lappeenranta, Raatimiehenkatu 23, 53100 Lappeenranta
Liikennevirasto, Tampere, Yliopistonkatu 38, 33100 Tampere
Liikennevirasto, Turku, Juhana Herttuan puistokatu 21, 20101  Turku
Liikennevirasto, Vaasa, Korsholmanpuistikko 44, PL 20, 65100 Vaasa
Liikennevirasto, Oulu, Veteraanikatu 5, 90130 Oulu

Viran/tehtävän kuvaus:
Suunnittelu ja hankkeet toimiala hakee infrahankkeiden tietomalliasiantuntijaa ylitarkastajan virkaan. Toimialalla tehtävä
sijoittuu hankehallintaosastolle.

Sijoituspaikkana voi olla Lappeenranta, Tampere, Oulu, Vaasa tai Turku.Tehtävään valittava henkilö tulee vastaamaan Liikennevirastossa infrahankkeiden tietomallien käytön kehittämisestä ja käyttöönoton edistämisestä.
Tietomalliasiantuntijan tehtäviin kuuluu ensisijaisesti:
• Kehittää ja jalkauttaa aktiivisesti inframallintamisen menetelmiä ja toimintatapoja Liikennevirastossa ja ELY-keskuksissa siten, että ne tulevat osaksi hankkeen elinkaaren prosesseja (hankesuunnittelu, toteutus ja kunnossapito) ja hankintaprosessia.

• Edistää inframallinnuksen hyödyntämistä infrahankkeissa kaikissa sen vaiheissa.

• Ohjata mallinnuksen näkökulmasta isoja infrahankkeita (suunnittelu ja toteutus), joissa hyödynnetään inframallinnusta.

• Ohjata ja toimia aktiivisesti mukana alan kansallisessa kehitystyössä siten, että tietomallinnuksen ja koneohjauksen menetelmät kehittyvät ja tulevat osaksi sekä tilaajien että palveluntuottajien toimintamalleja

• Toimia aktiivisesti mukana alan kansainvälisessä kehitystyössä ja huolehtia, että Suomi on aktiivisesti mukana ja säilyttää paikkansa inframallintamisen eturintamassa. Vaikuttaa aktiivisesti alan kansallisessa ja kansainvälisessä standardoinnissa.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Hakijalta toivotaan tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä edellytetään kykyä vetää laajoja kehittämishankkeita ja hyvää englannin kielen osaamista. Infrahankkeiden tietomallien tunteminen tulee olemaan keskeinen osa tehtävän osaamista. Väylänpidon tuntemus katsotaan eduksi.

Lisäksi toivomme hakijalta hyvää kirjallista ja suullista esityskykyä, hyviä yhteistyötaitoja ja vuorovaikutustaitoja sekä hyviä organisointitaitoja ja kykyä oma-aloitteisuuteen.
Palkkauksen peruste:
Palkkaus määräytyy liikenneviraston palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen
suoriutumisen perusteella.
Edut:
- joustava työaika
- etätyömahdollisuus
- liikunta- ja kulttuurisetelit
- työmatkaseteli
- työnantajan tukema lounas

Työnantaja: Liikennevirasto Sijainti: 90130 Oulu Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Kristiina Laakso
Johtaja
Puhelin: 0295 34 3551
Sähköposti: kristiina.laakso@ liikennevirasto.fi

Ari Huomo
Kehittämispäällikkö
Puhelin: 0295 34 3609
Sähköposti: ari.huomo@ liikennevirasto.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=daed9d71-16d0-45df-a55c-25eb82b65974 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90130 Oulu

Yritystiedot

Toiminimi Liikennevirasto Y-tunnus 1010547-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Infrahankkeiden tietomalliasiantuntija, ylitarkastaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Liikennevirasto. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90130 - Oulu , osoitteessa 90130 Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa