Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Liikennevirasto on liikenteen asiantuntijavirasto, joka vastaa Suomen teistä, rautateistä ja vesiväylistä sekä liikennejärjestelmän kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Edistämme toiminnallamme koko liikennejärjestelmän toimivuutta, liikenteen turvallisuutta ja alueiden tasapainoista kehitystä. Vuosibudjettimme on noin 2 miljardia euroa ja tekemämme hankinnat kattavat koko Suomen infra-alasta noin 25 %.

Tärkeä tavoitteemme on Suomen elinkeinoelämän toimivuuden ja kilpailukyvyn varmistaminen. Teemme valintamme yhteiskunnan hyväksi, kestävä liikenne ja liikkuminen huomioiden. Avoimet tietoaineistomme luovat uusia liikenteen palveluita.

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät töissä. Tavoitteenamme on olla valtion paras työpaikka. Toimipisteemme ovat Helsingissä, Lappeenrannassa, Turussa, Oulussa, Tampereella ja Vaasassa. Työllistämme noin 650 asiantuntijaa ja välillisesti hankkeidemme kautta jopa 12 000 henkilöä. Tehtävät Liikennevirastossa vaihtelevat liikenteen asiantuntijatehtävistä operatiiviseen liikenteen ohjaukseen ja hallinnollisiin tehtäviin.

Lisätietoa toiminnastamme saat verkkosivuiltamme: liikennevirasto.fi
Työpaikan tiedot: Liikennevirasto, Tampere Yliopistonkatu 38 33100 Tampere
Liikennevirasto, Turku Juhana Herttuan puistokatu 21 20101 Turku
Liikennevirasto, Vaasa Korsholmanpuistikko 44, PL 20 65100 Vaasa
Liikennevirasto, Oulu Veteraanikatu 5 90130 Oulu

TYÖTEHTÄVÄT
Suunnittelu ja hankkeet toimiala hakee infrahankkeiden tietomalliasiantuntijaa ylitarkastajan virkaan. Toimialalla tehtävä
sijoittuu hankehallintaosastolle.

Sijoituspaikkana voi olla Lappeenranta, Tampere, Oulu, Vaasa tai Turku.

Tehtävään valittava henkilö tulee vastaamaan Liikennevirastossa infrahankkeiden tietomallien käytön kehittämisestä ja käyttöönoton edistämisestä.
Tietomalliasiantuntijan tehtäviin kuuluu ensisijaisesti:
Kehittää ja jalkauttaa aktiivisesti inframallintamisen menetelmiä ja toimintatapoja Liikennevirastossa ja ELY-keskuksissa siten, että ne tulevat osaksi hankkeen elinkaaren prosesseja (hankesuunnittelu, toteutus ja kunnossapito) ja hankintaprosessia.

Edistää inframallinnuksen hyödyntämistä infrahankkeissa kaikissa sen vaiheissa.

Ohjata mallinnuksen näkökulmasta isoja infrahankkeita (suunnittelu ja toteutus), joissa hyödynnetään inframallinnusta.

Ohjata ja toimia aktiivisesti mukana alan kansallisessa kehitystyössä siten, että tietomallinnuksen ja koneohjauksen menetelmät kehittyvät ja tulevat osaksi sekä tilaajien että palveluntuottajien toimintamalleja

Toimia aktiivisesti mukana alan kansainvälisessä kehitystyössä ja huolehtia, että Suomi on aktiivisesti mukana ja säilyttää paikkansa inframallintamisen eturintamassa. Vaikuttaa aktiivisesti alan kansallisessa ja kansainvälisessä standardoinnissa.

VAATIMUKSET
Hakijalta toivotaan tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä edellytetään kykyä vetää laajoja kehittämishankkeita ja hyvää englannin kielen osaamista. Infrahankkeiden tietomallien tunteminen tulee olemaan keskeinen osa tehtävän osaamista. Väylänpidon tuntemus katsotaan eduksi.

Lisäksi toivomme hakijalta hyvää kirjallista ja suullista esityskykyä, hyviä yhteistyötaitoja ja vuorovaikutustaitoja sekä hyviä organisointitaitoja ja kykyä oma-aloitteisuuteen.

Palkkaus määräytyy liikenneviraston palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen
suoriutumisen perusteella.
- joustava työaika
- etätyömahdollisuus
- liikunta- ja kulttuurisetelit
- työmatkaseteli
- työnantajan tukema lounas

tai sopimuksen mukaan.
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Viitenumero: 31-130-2016

Web-osoite: http://www.liikennevirasto.fi Työnantaja: Liikennevirasto Sijainti: Opastinsilta 12 A, 00520 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Kristiina Laakso, Johtaja, 0295 34 3551, kristiina.laakso@liikennevirasto.fi Ari Huomo, Kehittämispäällikkö, 0295 34 3609, ari.huomo@liikennevirasto.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=daed9d71-16d0-45df-a55c-25eb82b65974 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: kirjaamo@liikennevirasto.fi Opastinsilta 12 A 00520 Helsinki Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Opastinsilta 12 A, 00520 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Liikennevirasto Y-tunnus 1010547-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylitarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Liikennevirasto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Opastinsilta 12 A, 00520 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa