Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Neste Matkus on monipuolinen liikenneasema Kuopiossa Ikano kauppakeskuksen vieressä. Konseptimme: Neste-toiminnot, M-market, Hesburger, Pancho Villa ja Kotipizza. Haemme palvelukseemme vakituiseen työsuhteeseen tuntityöntekijöitä, joilla on palava halu palvella asiakkaita ja mahdollisesti jo kokemus toiminnoista. Sinulla on mahdollisuus työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Työtä 15-25 h/vko. Työssä edellytetään hygieniapassia. Plussana keittiöosaaminen ja anniskelupassi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kuopio myyjät ja kassahenkilöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikenneasematyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Rikave Oy, Liikenneasema Neste Matkus. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus