Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Neste Matkus on monipuolinen liikenneasema Kuopiossa Ikano kauppakeskuksen vieressä. Konseptimme: Neste-toiminnot, M-market, Hesburger, Pancho Villa ja Kotipizza.

Haemme palvelukseemme vakituiseen työsuhteeseen tuntityöntekijöitä, joilla on palava halu palvella asiakkaita ja mahdollisesti jo kokemus toiminnoista. Sinulla on mahdollisuus työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Työtä 15-25 h/vko. Työssä edellytetään hygieniapassia. Plussana keittiöosaaminen ja anniskelupassi.

Tiedustelut ja hakemukset sähköpostiin jari.parviainen@nestematkus.fi
Otamme haussa huomioon myös opiskelijat.
Ei puhelintiedusteluja.

Web-osoite: http://fi-fi.facebook.com/nestematkus.fi Työnantaja: Rikave Oy, Liikenneasema Neste Matkus Sijainti: Naulakatu 2, 70800 KUOPIO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Naulakatu 2, 70800 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikenneasematyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Rikave Oy, Liikenneasema Neste Matkus. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Naulakatu 2, 70800 KUOPIO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa