Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Hyötyajoneuvomyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Neste Matkus on monipuolinen liikenneasema Kuopiossa Ikano kauppakeskuksen vieressä. Konseptimme: Neste-toiminnot, M-market, Hesburger, Pancho Villa ja Kotipizza. Haemme palvelukseemme vakituiseen työsuhteeseen tuntityöntekijöitä, joilla on palava halu palvella asiakkaita ja mahdollisesti jo kokemus toiminnoista. Sinulla on mahdollisuus työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Työtä 15-25 h/vko. Työssä edellytetään hygieniapassia. Plussana keittiöosaaminen ja anniskelupassi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kuopio myyjät ja kassahenkilöt Kuopio myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt Kuopio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikenneasematyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Rikave Oy, Liikenneasema Neste Matkus. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa