Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÄÄ Kouvolan seudulle. Työtehtäviin kuuluu: -asiakaspalvelu -kassatyöskentely -pikaruuan valmistaminen sekä muut liikenneaseman työt. Edellytämme luotettavuutta, sosiaalisuutta, napakkaa työotetta, hygieniapassia, oman auton käyttömahdollisuutta sekä toivomme valmiutta työskennellä eri toimipisteissä Kouvolan alueella. Eduksi katsomme työkokemuksen kassa-/asiakaspalvelutyöstä sekä veikkauskoneiden käytöstä. Työvuorot vaihtelevat liikenneaseman aukioloaikojen puitteissa, työ on keikkaluonteista. Työt alkaa sopimuksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kouvola myyjät ja kassahenkilöt Kouvola myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt Kouvola .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikenneasematyöntekijä (Kouvola), on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Dinamet Oy/ Go On Yhtiöt. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus