Duunitori suosittelee
Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

LVI-Tukkumyyjä Ahlsell Oy:lle Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÄÄ Kouvolan seudulle. Työtehtäviin kuuluu: -asiakaspalvelu -kassatyöskentely -pikaruuan valmistaminen sekä muut liikenneaseman työt. Edellytämme luotettavuutta, sosiaalisuutta, napakkaa työotetta, hygieniapassia, oman auton käyttömahdollisuutta sekä toivomme valmiutta työskennellä eri toimipisteissä Kouvolan alueella. Eduksi katsomme työkokemuksen kassa-/asiakaspalvelutyöstä sekä veikkauskoneiden käytöstä. Työvuorot vaihtelevat liikenneaseman aukioloaikojen puitteissa, työ on keikkaluonteista. Työt alkaa sopimuksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kouvola myyjät ja kassahenkilöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikenneasematyöntekijä (Kouvola), on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Dinamet Oy/ Go On Yhtiöt. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus