Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Liikenne- ja viestintäministeriö edistää väestön hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukukykyä. Huolehdimme toimivista, turvallisista ja edullisista yhteyksistä. Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.12.2016. Päättyy 31.8.2019. Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisuuden perusteena on työn luonne. Työaikamuoto: Virastotyöaika Työpaikkojen lukumäärä: 1 Hakuaika päättyy: 4.11.2016 16:15Virka on viraston yhteinen. Viran/tehtävän kuvaus: Hallitusneuvos osallistuu liikenne- ja viestintäministeriön hallinnonalan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja valtionhallinnon ja virastojen työpaikat määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Liikenne- ja viestintäministeriö Y-tunnus 0244632-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hallitusneuvos, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Liikenne- ja viestintäministeriö. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus