Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Liikenne- ja viestintäministeriö edistää väestön hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukukykyä. Huolehdimme toimivista, turvallisista ja edullisista yhteyksistä. Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.12.2016. Päättyy 31.8.2019. Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisuuden perusteena on työn luonne. Työaikamuoto: Virastotyöaika Työpaikkojen lukumäärä: 1 Hakuaika päättyy: 4.11.2016 16:15Virka on viraston yhteinen. Viran/tehtävän kuvaus: Hallitusneuvos osallistuu liikenne- ja viestintäministeriön hallinnonalan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja valtionhallinnon ja virastojen työpaikat määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Liikenne- ja viestintäministeriö Y-tunnus 0244632-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hallitusneuvos, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Liikenne- ja viestintäministeriö. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus