Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Liikenne- ja viestintäministeriö edistää väestön hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukukykyä. Huolehdimme toimivista, turvallisista ja edullisista yhteyksistä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.12.2016. Päättyy 31.8.2019.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisuuden perusteena on työn luonne.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 4.11.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:
Hallitusneuvos osallistuu liikenne- ja viestintäministeriön hallinnonalan yhtiöiden omistajaohjaukseen. Lisäksi hallitusneuvos tuottaa vaativia analyyseja ja muuta materiaalia ministeriön johdon käyttöön, ja osallistuu vaativiin hallinnonalan kehittämistehtäviin.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Hallitusneuvoksen virkasuhteen kelpoisuusvaatimuksena on muu oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto kuin kansainvälisen ja vertailevan oikeustieteen maisterin tutkinto ja perehtyneisyys viran tehtäväalaan sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suullinen Kirjallinen Ymmärtäminen Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Hakijalta odotamme vahvaa yhtiöoikeudellista osaamista. Valtionhallinnon toiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erittäin hyvää kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä neuvottelutaitoa. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa. Palkkauksen peruste:
Ministeriön palkkausjärjestelmässä virka on sijoitettu vaativuustasolle 13 (4 780,51 euroa/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa lisää, joka voi olla enintään 50 prosenttia tehtäväkohtaisesta palkanosasta.
Työnantaja: Liikenne- ja viestintäministeriö Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Sanna Ruuskanen
ohjausyksikön johtaja, hallitusneuvos
Puhelin: 0295342077
Sähköposti: etunimi.sukunimi@lvm.fi

Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Yritystiedot

Toiminimi Liikenne- ja viestintäministeriö Y-tunnus 0244632-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hallitusneuvos, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Liikenne- ja viestintäministeriö. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa