Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Life on Pohjoismaiden suurin ja monipuolisin terveyden ja hyvinvoinnin erikoisliike. Life Finland on Life Europe AB:n tytäryhtiö, joka toimii yli 100 Life myymälän voimin Suomessa. Joukossamme työskentelee yli 500 terveysalan asiantuntijaa. Palvelu ja asiantuntijuus ovat avaintekijöitä opastaessamme jokaista ihmistä yksilöllisesti terveyden ylläpitämiseen ja parantamiseen. Myymälöissämme toteutuu tunnuslauseemme "Expert advice from ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lauttasaari() myyjät ja kassahenkilöt Lauttasaari() myyntialan tehtävät Lauttasaari() myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Lauttasaari() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Life Finland Oy Y-tunnus 2060910-4 Toimiala Muualla luokittelemattomat rahoituspalvelut (pl. vakuutus- ja eläkevakuutustoiminta) Rinnakkaistoiminimet Ikivireä-Vital, Luontaistuote Sinunkaupat, Suomen Luontaistuotteiden Vähittäiskauppiaat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Life Finland Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa