Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Life on Pohjoismaiden suurin ja monipuolisin terveyden ja hyvinvoinnin erikoisliike.
Life Finland on Life Europe AB:n tytäryhtiö, joka toimii yli 100 Life myymälän voimin Suomessa.
Joukossamme työskentelee yli 500 terveysalan asiantuntijaa. Palvelu ja asiantuntijuus ovat avaintekijöitä opastaessamme jokaista ihmistä yksilöllisesti terveyden ylläpitämiseen ja parantamiseen. Myymälöissämme toteutuu tunnuslauseemme "Expert advice from people who care- Asiantuntijan neuvoja ihmisiltä, jotka välittävät".

Haemme uuteen avattavaan Life Helsinki Lauttasaaren myymälään osa-aikaisia myyjiä määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2017 saakka 15h/vko ja 5h/vko.

Oletko ulospäinsuuntautunut ja myyntihenkinen , hyvinvoinnista ja terveydestä kiinnostunut innostuja?
Haluat työskennellä laadukkaitten terveystuotteiden parissa ja siten auttaa asiakasta löytämään tasapainon ravitsemuksen, liikunnan ja levon välillä. Olet valmis antamaan asiakkaan lähtökohdat huomioivia vinkkejä, neuvoja ja opastusta oikeiden tuotteiden valinnassa ja toimit ratkaisukeskeisesti. Uudet ideat ja toimintatavat innostavat sinua etkä pelkää uusia haasteita. Ajatusmaailmasi on sitoutuva, haastava ja välittävä- myös tulevaisuudesta. Olet valmis tarttumaan pienen myymälän kaikkiin työtehtäviin joustavuudella ja innolla.

Kaupallinen tai terveys-/ hyvinvointialan koulutus ja kokemus ovat eduksi, mutta eivät
välttämättömiä. Kiinnostus ja innostus alaa kohtaan esimerkiksi harrastuksen muodossa on myös huomionarvoista. Koulutamme valitun henkilön vaadittaviin työtehtäviin. Palkkaus TES:n mukaan.

Web-osoite: http://www.life.fi Työnantaja: Life Finland Oy Sijainti: Lauttasaarentie 28, 00200 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: viikolla 47 Yhteystiedot: Hakemukset ansioluetteloineen osoitteeseen terhi.timoskainen@life-expert.fi Hakemukset: Hakemukset ansioluetteloineen osoitteeseen terhi.timoskainen@life-expert.fi. Merkitse otsikkoon myyjä 15h/vko tai myyjä 5h/vko Lauttasaari Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lauttasaarentie 28, 00200 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Life Finland Oy Y-tunnus 2060910-4 Toimiala Muualla luokittelemattomat rahoituspalvelut (pl. vakuutus- ja eläkevakuutustoiminta) Rinnakkaistoiminimet Ikivireä-Vital, Luontaistuote Sinunkaupat, Suomen Luontaistuotteiden Vähittäiskauppiaat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

8 080 000 € 26 %

Liiketoiminnan tulos

1 351 000 € 6 %

Liikevoitto-%

17 % -15 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Life Finland Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Lauttasaarentie 28, 00200 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa