Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjoamme asiakaspalvelu- ja myyntityöstä innostuneelle henkilölle mahdollisuuden suorittaa liiketalouden perustutkinto (merkonomi) Lieksan Lehden ja Pohjois-Karjalan aikuisopiston liiketalous- ja yrittäjyyspalvelujen yhteistyönä oppisopimusteitse. Koulutus alkaa 1.2.2017 ja sen kesto on noin kaksi vuotta. Tutkinnon suorittamisen jälkeen on mahdollisuus työllistyä Lieksan Lehden konttorissa asiakaspalvelu- ja myyntihenkilönä.Tule osaksi idearikasta ja vireää tiimiämme! Toivomme sinulta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lieksa myyjät ja kassahenkilöt Lieksa asiakasneuvonta Lieksa myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Lieksa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lieksan Lehti Oy Y-tunnus 0169261-9 Toimiala Sanomalehtien kustantaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelu- ja myyntihenkilö, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Lieksan Lehti Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lieksa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus