Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Lieksan sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksessa on haettavana 26.10.2016 klo 15 mennessä

TERVEYSKESKUSPSYKOLOGIN VIRKA

Terveyskeskuspsykolgin virka kuuluu mielenterveys- ja päihdeyksikköön, jossa hoitotiimiin kuuluu osaava joukko sairaanhoitajia, mielenterveyshoitajia ja lähihoitajia. Myös psykiatripalvelut löytyvät yksiköstämme. Yksikkömme tarjoaa mielenterveys- ja päihdepalveluja aikuisväestölle Lieksassa. Vuoden 2017 alusta työnantajaksi vaihtuu SiunSote, joka järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Pohjois-Karjalan alueelle.

Arvostamme kokemustasi mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden sekä heidän perheidensä parissa työskentelystä. Verkostotyö kuuluu yksilötyön ohella tärkeänä osana yksikkömme toimintatapaan. Osana työkyvyn arviointia tehtävääsi kuuluvat psykologisten tutkimusten tekeminen. Odotamme sinulta valmiutta sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Psykoedukatiivisten ryhmien vetäminen on myös osa työnkuvaasi.

Pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys (272/2005).

Viran palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Pyydämme jättämään määräaikaan 26.10.2016 klo 15 mennessä ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 117366) tai toimittamaan kirjallisen hakemuksen työtodistuksineen osoitteella Lieksan kaupunki, kirjaamo, PL 41 (Pielisentie 3), 81701 Lieksa. Kuoreen tunnus terveyskeskuspsykologin virka.

Toimeen valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Web-osoite: http://www.lieksa.fi Työnantaja: Lieksan kaupunki Sijainti: 81700 LIEKSA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja virasta antaa vt. palvelupäällikkö Teija Pyykkö p. 050 3829 450 sekä terveyskeskuslääkäri Ilpo Olsonen p. 040 1044 633. Sähköposti: etunimi.sukunimi@lieksa.fi. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117366/fi_FI Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 81700 LIEKSA

Yritystiedot

Toiminimi Lieksan Kaupunki Y-tunnus 0169321-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuspsykologin virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Lieksan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 81700 - Lieksa , osoitteessa 81700 LIEKSA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa