Duunitori suosittelee
LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lieksan sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksessa on haettavana 26.10.2016 klo 15 mennessä TERVEYSKESKUSPSYKOLOGIN VIRKA Terveyskeskuspsykolgin virka kuuluu mielenterveys- ja päihdeyksikköön, jossa hoitotiimiin kuuluu osaava joukko sairaanhoitajia, mielenterveyshoitajia ja lähihoitajia. Myös psykiatripalvelut löytyvät yksiköstämme. Yksikkömme tarjoaa mielenterveys- ja päihdepalveluja aikuisväestölle Lieksassa. Vuoden 2017 alusta työnantajaksi vaihtuu SiunSote, joka järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Pohjois-Karjalan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Lieksa psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lieksan Kaupunki Y-tunnus 0169321-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuspsykologin virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Lieksan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 81700 - Lieksa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus