Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lieksan sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksessa on haettavana 21.10.2016 klo 15.00 mennessä SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA lastensuojelutyössä. Lastensuojelun sosiaalityöntekijän työnkuvaan kuuluvat yksilö- ja perhekohtaisen lastensuojelutyön tehtävät: palvelu-/lastensuojelutarpeen arvioinnit, avohuollon lastensuojelutyö sekä sijais- ja jälkihuollon aikana toteutettava työskentely. Lieksan sosiaalipalvelukeskuksen lastensuojelutiimiin kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, kaksi sosiaalityöntekijää, vastaava ohjaaja sekä kolme perhetyöntekijää. Lastensuojelun sosiaalityöntekijänä työskentelevällä henkilöllä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Lieksa sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lieksan Kaupunki Y-tunnus 0169321-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijän virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Lieksan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lieksa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus