Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista ja merkittävä työllistäjä Suomessa. Yrityksenä olemme tulleet tunnetuksi nopeasta kasvusta, tehokkaasta toiminnasta ja suomalaisen päivittäistavarakaupan dynamiikan muuttamisesta. Konseptimme ydin on parhaan hinta-laatusuhteen tarjoaminen asiakkaillemme iloisesti palvellen. Panostamme työntekijöidemme työhyvinvointiin ja tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia kehittyä ja edetä ammatillisesti. Haluamme luoda innostavan ja mutkattoman työilmapiirin, jossa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Punkalaidun myyjät ja kassahenkilöt Sastamala myyjät ja kassahenkilöt Urjala myyjät ja kassahenkilöt Vesilahti myyjät ja kassahenkilöt Huittinen myyjät ja kassahenkilöt Kankaanpää myyjät ja kassahenkilöt Kokemäki myyjät ja kassahenkilöt Lavia myyjät ja kassahenkilöt Hämeenkyrö myyjät ja kassahenkilöt Ikaalinen myyjät ja kassahenkilöt Ulvila myyjät ja kassahenkilöt Nokia myyntialan tehtävät Punkalaidun myyntialan tehtävät Sastamala myyntialan tehtävät Urjala myyntialan tehtävät Vesilahti myyntialan tehtävät Huittinen myyntialan tehtävät Kankaanpää myyntialan tehtävät Kokemäki myyntialan tehtävät Lavia myyntialan tehtävät Hämeenkyrö myyntialan tehtävät Ikaalinen myyntialan tehtävät Ulvila myyntialan tehtävät Nokia määräaikainen Punkalaidun määräaikainen Sastamala määräaikainen Urjala määräaikainen Vesilahti määräaikainen Huittinen määräaikainen Kankaanpää määräaikainen Kokemäki määräaikainen Lavia määräaikainen Hämeenkyrö määräaikainen Ikaalinen määräaikainen Ulvila määräaikainen Nokia myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lidl Suomi Ky Y-tunnus 1615779-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, Sastamala (15 h/vko, määräaikainen), on ilmoitettu Lidl -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Lidl Suomi ky. Kyseessä on osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Sastamala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 42 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus