Duunitori suosittelee
Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

RenttneR Oy on ammattitaitoinen, laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut henkilöstötalo. Laaja verkostomme, kattava kokemus sekä intohimoinen suhteemme alaan takaavat työmme laadun ja parhaat mahdolliset tulokset.

Etsimme asiakkaallemme Levyseppähitsaajaa, (MIG/TIG) lähinnä erilaisten koneiden osien hitsaukseen.

Asiakkaamme on pitkät perinteet omaava, hyvin menestyvä metallialan kokenut toimittaja. Yritys valmistaa muun muassa vahvaa asiantuntemusta vaativia, korkean arvon terästuotteita.

Sinun ei välttämättä tarvitse olla alan kokenut konkari, voit alan ammattitutkinnon suorittanut, jonkin verran jo työkokemusta hankkinut ja alasta aidosti kiinnostunut tekijä.

Hakijalta odotamme:
- alan koulutusta
- jonkin verran jo hankittua työkokemusta
- piirustusten lukutaitoa
- työturvallisuus- ja tulityökorttia
- halua oppia uutta ja kehittää osaamistasi
- olet valmis sitoutumaan pitkäjänteiseen yhteistyöhön
- huolellisuutta sekä reipasta asennetta työtä kohtaan

Ei luokkavaatimuksia, mutta ne katsotaan eduksi.

Työ on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollista siirtyä yrityksen omaksi työntekijäksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa: www.renttner.fi tai lähetä se osoitteeseen: asiakaspalvelu@renttner.fi

Web-osoite: http://www.renttner.fi Työnantaja: RenttneR Oy Sijainti: 37150 NOKIA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Puh: 040 027 6547, asiakaspalvelu@renttner.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 37150 NOKIA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Levyseppähitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut RenttneR Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37150 - Nokia , osoitteessa 37150 NOKIA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa