Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Homma: Solidworks mallinnus, loistavien optimoitujen tuotteiden ja rakenteiden luominen, muotoilu ja insinöörisuunnittelu, iteratiiviset lujuusanalyysit suunnitelun aikana, kuvallisen työkirjan luominen, kommunikointi.
Vastaa kenelle: firmalle, itselleen, asiakkaille, universumille.

Mallinnus, asiakasprojektit, tuoteoptimointi
Etsimme loistavaa suunnittelijaa! Meillä on hyvä meininki ja pyrimme kasvamaan alkuun noin 7 hengen suunnittelustudioksi. Meillä on myös omia tuotteita, joita puskemme markkinoille hiljalleen.
Haemme omiin ja asiakkaidemme proggiksiin intohimoista suunnittelijaa. Olet aina halunnut suunnitella ja rakentaa ja koet sen unelma-ammatiksesi. Käsityötaidoista saa lisäpisteitä.
Toimintatapamme on muotoilun, lujuuslaskennan, mallinrakennuksen, rakennesuunnittelun ja optimoinnin yhdistäminen vahvasti visuaalisilla ja 3D keinoilla toimien.
Teemme tuote- ja rakenne-optimointia, luomme korkean lisäarvon tuotteita markkinoille, pidämme siis myös eurot mielessä koko ajan.
Meillä on tarjota alkuun osa-aikaista hommaa ja myöhemmin toivottavasti täysipäiväistä, jos saamme projekteja myytyä.

Mitä pitäisi osata
Kokoonpanot Solidworksissa. Hyvä tuotekehitys ja suunnitteluosaaminen. Tuotteiden piirustuksien ymmärtäminen ja luominen, tuotteen hinnan muodostus, toimitusprojektien veto, viestintä asiakkaisin. Piirtäminen ja kuvalliset keinot ovat toivottavia. Projektien hallinta ja hoito. Osaathan puhua ja teet sitä mielelläsi! Emme ole ajatuksenlukijoita.
-kielitaito: suomi, englanti ehkä jopa saksa?
-haluaisimme avata toimiston myös Göteborgiin, ehkä Ruotsin kieli sujuu?
-osaatko myös myydä?

Akateemiset ansiot
DI tai opiskelija tai Amk. Kunhan olet fiksu, aikaansaapa ja oma-aloitteinen.

Työkokemus, harrastus
CV ja portfolio.

Web-osoite: http://www.jukola7.fi Työnantaja: Jukola7 Oy Sijainti: Kuortaneenkatu 2, GE-talo, 00510 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sop. muk. Yhteystiedot: info@jukola7.com, puh. 0405638631 Ilmoitus jätetty: 02.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuortaneenkatu 2, GE-talo, 00510 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Levyrakennesuunnittelija, design thinking, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Jukola7 Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kuortaneenkatu 2, GE-talo, 00510 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa