Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Homma: Solidworks mallinnus, loistavien optimoitujen tuotteiden ja rakenteiden luominen, muotoilu ja insinöörisuunnittelu, iteratiiviset lujuusanalyysit suunnitelun aikana, kuvallisen työkirjan luominen, kommunikointi. Vastaa kenelle: firmalle, itselleen, asiakkaille, universumille. Mallinnus, asiakasprojektit, tuoteoptimointi Etsimme loistavaa suunnittelijaa! Meillä on hyvä meininki ja pyrimme kasvamaan alkuun noin 7 hengen suunnittelustudioksi. Meillä on myös omia tuotteita, joita ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennussuunnittelu Helsinki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Helsinki rakennussuunnittelu teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Levyrakennesuunnittelija, design thinking, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Jukola7 Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus