Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Homma: Solidworks mallinnus, loistavien optimoitujen tuotteiden ja rakenteiden luominen, muotoilu ja insinöörisuunnittelu, iteratiiviset lujuusanalyysit suunnitelun aikana, kuvallisen työkirjan luominen, kommunikointi. Vastaa kenelle: firmalle, itselleen, asiakkaille, universumille. Mallinnus, asiakasprojektit, tuoteoptimointi Etsimme loistavaa suunnittelijaa! Meillä on hyvä meininki ja pyrimme kasvamaan alkuun noin 7 hengen suunnittelustudioksi. Meillä on myös omia tuotteita, joita ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennussuunnittelu Helsinki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Helsinki rakennussuunnittelu teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Levyrakennesuunnittelija, design thinking, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Jukola7 Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00510 - Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus