Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Levypyörä Oy on Nastolassa/Lahti sijaitseva teknologiayritys. Valmistamme suurien työkoneiden vanteita ja teräsrakenteisia osia konepajateollisuudelle. Haemme 100 hengen tiimimme Tuotannon esimiestä/työnjohtajaa Vastamaan osavalmistuksen ja hitsaamon esimiestehtävistä; tuotannon läpiviennistä, laadun ja toimitusaikojen varmistuksesta sekä työturvallisuudesta. Tarjoamme Sinulle vakituisen työn, hyvähenkisen työtiimin ja asianmukaisen työympäristön. Edellytämme Sinulta: -teknillistä peruskoulutusta -konepaja- ja esimieskokemusta -jämäkkää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Nastola tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Nastola työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Nastola työnjohtajat tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Nastola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Levypyörä Oy Y-tunnus 0151279-6 Toimiala Muiden osien ja tarvikkeiden valmistus moottoriajoneuvoihin

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, muut teollisuuden alat, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Levypyörä Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nastola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus