Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Levorannan Autoliike Oy on vuodesta 1929 toiminut yksityisomistuksessa oleva pirkanmaalainen autoalan ammattilainen. Olemme vakavarainen yritys ja laajennamme parhaillaan liiketoimintaamme voimakkaasti. Toimimme Sastamalassa, Tampereella ja Raumalla. Vuonna 2015 myimme 3400 autoa, liikevaihtomme oli 45 miljoonaa euroa.
Toimintamme laajenee ja haemme vahvistusta tiimiimme. Toimimme Ford, Subaru, Nissan, Opel, Fiat, Alfa Romeo ja Jeep -jälleenmyyjinä ja valtuutettuina merkkikorjaamoina, lisäksi meillä on laaja vaihtoautomyynti sekä monimerkkikorjaamo.

Tampereen liikkeen huoltokorjaamolle haemme
AUTOSÄHKÖASENTAJAA
Meillä on paikka ammattitaitoiselle monimerkkiosaajalle.

Huom. meillä on myös avoinna kolme automyyjän paikkaa Sastamalan toimipisteessä. Vapaamuotoiset hakemukset toimitusjohtaja Antti Laaksolle 12.10. mennessä antti.laakso@levoranta.fi

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan kasvavassa autoliikkeessä, kannustavan palkkauksen ja kehittyvän yrityksen mahdollisuudet edetä uralla. Odotamme sinulta innostunutta elämänasennetta ja tavoitteellisuutta sekä sopeutumista nopeaan ja vaihtelevatempoiseen työrytmiin.

Lähetä vapaamuotoinen sähköpostihakemuksesi 31.10. mennessä jälkimarkkinointipäällikkö Kari Forsbergille kari.forsberg@levoranta.fi

Kutsumme sopivat hakijat henkilökohtaiseen haastatteluun.

Työnantaja: Levorannan Autoliike Oy Sijainti: Nuutisarankatu 35, Tampere, Suomi Hakemukset: kari.forsberg@levoranta.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Nuutisarankatu 35, Tampere, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Levorannan Autoliike Oy Y-tunnus 0632208-6 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Auto-Iiro

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

40 920 000 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

725 000 € 130 %

Henkilöstö

47 0

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autosähköasentaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Levorannan Autoliike Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33900 , osoitteessa Nuutisarankatu 35, Tampere, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa