Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Promoottori

Face2face

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työllisyyskoordinaattorin päätehtävänä on Leppävirran kunnan työllisyyden hoito ja kehittäminen sekä lisäksi kunnan henkilöstöhallinnon tehtäviä. Päätavoitteena on määrätietoinen työttömyyden vähentäminen. Työllisyyskoordinaattori vaikuttaa osaltaan aktiivisesti siihen, että tekemätön työ kohtaa työntekijän. Työn keskeinen sisältö muodostuu pitkäaikaistyöttömien aktivointitoimenpiteiden toteuttamisesta sekä tähän liittyvästä yhteistyöstä sidosryhmien kanssa. Työllisyyskoordinaattorin tehtävänä on varmistaa, että työllistämistoimia toteutetaan tehokkaasti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen Leppävirta määräaikainen Leppävirta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Leppävirran kunta Y-tunnus 0172231-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työllisyyskoordinaattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Leppävirran kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 79100 - Leppävirta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus