Duunitori suosittelee
Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille, Tampere

Adecco Finland

Finland

Etsimme logistiikkatyöntekijöitä Hyvinkäälle

Adecco Finland

Finland

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan EASA 147 osa huoltohenkilöstön koulutusorganisaation lentokonetekniikan ammattiaineiden opettajaa. Tehtävä on päätoiminen. Tehtävään valittavalla henkilöllä on oltava tehtävään soveltuva työkokemus ja koulutus. Valitun tulee täyttää toimivaltaisen ilmailuviranomaisen edellyttämät tehtävän hyväksyttämisvaatimukset. Tehtävään valittu hyväksytetään opettajan tehtävään käsikirjamenettelyn mukaisesti. Edellytämme: - kykyä opettaa huoltohenkilöstön koulutusorganisaation ammattiaineiden teoriaa ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Pori opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lentokonetekniikan ammattiaineiden opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Länsirannikon Koulutus Oy, WinNova. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28100 - Pori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus