Duunitori suosittelee
Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä: Lempäälän kunnan opetuspalveluissa julistetaan haettavaksi koulukuraattorin virka. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisista kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 6 §:n mukainen kelpoisuus. . Eduksi luetaan kokemus koulukuraattorin ja/tai muusta lasten ja nuorten hyvinvointia tukevasta työstä. Työ alkaa 9.1.2017 tai sopimuksen mukaan. Edellytämme : Koulukuraattorin tehtäväkuvaan sisältyy ennaltaehkäisevä toiminta lasten ja nuorten elämänhallinnan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kunta-alan työpaikat Lempäälä sosiaalityö Lempäälä kunta-alan työpaikat sosiaalityö Lempäälä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lempäälän kunta Y-tunnus 0150783-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulukuraattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lempäälän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37500 - Lempäälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus