Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Full stack developer

Callstats.io

Helsinki

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo

Caruna

Espoo

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä: Lempäälän kunnan opetuspalveluissa julistetaan haettavaksi koulukuraattorin virka. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisista kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 6 §:n mukainen kelpoisuus. . Eduksi luetaan kokemus koulukuraattorin ja/tai muusta lasten ja nuorten hyvinvointia tukevasta työstä. Työ alkaa 9.1.2017 tai sopimuksen mukaan. Edellytämme : Koulukuraattorin tehtäväkuvaan sisältyy ennaltaehkäisevä toiminta lasten ja nuorten elämänhallinnan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kunta-alan työpaikat Lempäälä sosiaalityö Lempäälä kunta-alan työpaikat sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lempäälän kunta Y-tunnus 0150783-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulukuraattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lempäälän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37500 - Lempäälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus