Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Tehtävä:
Lempäälän kunnan opetuspalveluissa julistetaan haettavaksi koulukuraattorin virka.
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisista kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 6 §:n mukainen kelpoisuus. . Eduksi luetaan kokemus koulukuraattorin ja/tai muusta lasten ja nuorten hyvinvointia tukevasta työstä. Työ alkaa 9.1.2017 tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme :
Koulukuraattorin tehtäväkuvaan sisältyy ennaltaehkäisevä toiminta lasten ja nuorten elämänhallinnan tukemisessa oppilaiden, kotien ja kouluyhteisön kanssa, konsultointi ja asiantuntijuus sekä yhteistyö monialaisissa verkostoissa.
Toivomme uudistushenkiseen ja yhteisölliseen oppilashuollon tukiporukkaan (2,5 koulupsykologia ja 3 koulukuraattoria) ammattinsa osaavaa, yhteistyökykyistä, kehittämishenkistä ja oman positiivisen lisänsä antavaa koulukuraattoria.

Voit hakea yhdellä hakemuksella molempia virkoja, mutta muista merkitä molemmat vakanssinumerot hakemukseen.

Haastattelussa tulee esittää alkuperäiset todistukset.

Tehtävään valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Web-osoite: http://www.lempaala.fi Työnantaja: Lempäälän kunta Sijainti: 37500 LEMPÄÄLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 09.01.2017 Yhteystiedot: Yhteystiedot : Lisätietoja antaa sivistysjohtaja Nina Lehtinen, puh. 050 383 9789. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@lempaala.fi Hakemukset: http://www.lempaala.fi/rekrytointi. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 37500 LEMPÄÄLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Lempäälän kunta Y-tunnus 0150783-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulukuraattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lempäälän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37500 - Lempäälä , osoitteessa 37500 LEMPÄÄLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa