Duunitori suosittelee
Software Developer

Attendo

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tehtävä:
Lempäälän kunnan opetuspalveluissa julistetaan haettavaksi koulukuraattorin virka.
Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän kelpoisuus (laki sosiaalihuollon ammatillisista kelpoisuusvaatimuksista 272/2005 § 6). Eduksi luetaan kokemus koulukuraattorin ja/tai muusta lasten ja nuorten hyvinvointia tukevasta työstä. Työ alkaa 9.1.2017 tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme :
Koulukuraattorin tehtäväkuvaan sisältyy ennaltaehkäisevä toiminta lasten ja nuorten elämänhallinnan tukemisessa oppilaiden, kotien ja kouluyhteisön kanssa, konsultointi ja asiantuntijuus sekä yhteistyö monialaisissa verkostoissa.
Toivomme uudistushenkiseen ja yhteisölliseen oppilashuollon tukiporukkaan (2,5 koulupsykologia ja 3 koulukuraattoria) ammattinsa osaavaa, yhteistyökykyistä, kehittämishenkistä ja oman positiivisen lisänsä antavaa koulukuraattoria.

Web-osoite: http://www.lempaala.fi Työnantaja: Lempäälän kunta Sijainti: 37500 LEMPÄÄLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 09.01.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja antaa sivistysjohtaja Nina Lehtinen, puh. 050 383 9789. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@lempaala.fi Tehtävää voi hakea myös lähettämällä hakemuksen os. Lempäälän kunta, Sivistystoimi, PL 36, 37501 Lempäälä. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osittavat todistukset sekä nimikirjanote tai muu selvitys aikaisemmasta palvelusta. Voit hakea yhdellä hakemuksella molempia virkoja, mutta muista merkitä molemmat vakanssinumerot hakemukseen. Haastattelussa tulee esittää alkuperäiset todistukset. Hakemukset: http://www.lempaala.fi/rekrytointi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 37500 LEMPÄÄLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Lempäälän kunta Y-tunnus 0150783-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulukuraattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lempäälän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37500 - Lempäälä , osoitteessa 37500 LEMPÄÄLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa