Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan ruokapalvelutyöntekijää vuorotteluvapaan sijaisuuteen jakelukeittiötyöhön, joka vastaa kohteen asiakaspalvelusta, ruoan esille laitosta, keittiön puhtaanapidosta. Työskentelykohde voi ajoittain muuttua.

Henkilön tulee olla kelpoinen vuorotteluvapaan sijaiseksi:
- Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan henkilön täytyy olla työttömänä TE-keskuksessa yhtäjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen sijaisuutta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta.
- Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Web-osoite: http://www.lempaala.fi Työnantaja: Lempäälän kunta Sijainti: 37501 LEMPÄÄLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, vuorotteluvapaan sijaisuus Yhteystiedot: Liisa Ceylan liisa.ceylan@lempaala.fi p. 0500 566974 Hakemukset: http://www.lempaala.fi/rekrytointi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 37501 LEMPÄÄLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Lempäälän kunta Y-tunnus 0150783-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Lempäälän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37501 - Lempäälä , osoitteessa 37501 LEMPÄÄLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa