Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Promoottori

Face2Face

Helsinki

Kesätyöt Swecolla

Sweco co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan ruokapalvelutyöntekijää vuorotteluvapaan sijaisuuteen jakelukeittiötyöhön, joka vastaa kohteen asiakaspalvelusta, ruoan esille laitosta, keittiön puhtaanapidosta. Työskentelykohde voi ajoittain muuttua. Henkilön tulee olla kelpoinen vuorotteluvapaan sijaiseksi: - Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan henkilön täytyy olla työttömänä TE-keskuksessa yhtäjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen sijaisuutta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Lempäälä ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lempäälän kunta Y-tunnus 0150783-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Lempäälän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37501 - Lempäälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus