Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

TYÖPÄÄLLIKKÖ
Pirkanmaan alueen käynnissä oleviin ja alkaviin hankkeisiin
Vastaat työmaiden jämäkästä aikataulullisesta, tuloksellisesta ja laadullisesta johtamisesta, yhteistyössä työmaaorganisaation ja yhteistyötahojen kanssa. Olet mukana omissa hankekehityshankkeissa alusta saakka sekä annat osaltasi työpanoksesi myös kilpailu-urakkakohteisiin.
Sinulla on rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto sekä usean vuoden käytännön työkokemus työpäällikön tai vastaavista tehtävistä. Otat vastuuta ja luot alaisillesi hyvät onnistumisen edellytykset. Sinulla on näyttöä tuloksellisesta tuotannon johdosta, sekä vahvat yhteistyötaidot. Arvostamme lisäksi ennalta suunniteltua ja järjestelmällistä työskentelytapaa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä nykyaikaisten tietoteknisten laitteiden ja -järjestelmien hallintaa.
Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Timo Ristamäki, p. 040 751 1627 sekä aluejohtaja Janne Korja, p.050 385 1615
Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 11.11.2016 mennessä.

Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja 4 800 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja urakehitysmahdollisuuksia rakennusalan huippuammattilaisille ja sellaisiksi haluaville.

Työnantaja: Lemminkäinen Talo Oy Sijainti: 33210, Tampere, Suomi Yhteystiedot: tuotantopäällikkö Timo Ristamäki, timo.ristamaki@lemminkainen.com, 040 751 1627 Hakemukset: https://lemminkainen.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=194#form_start Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33210, Tampere, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Lemminkäinen Talo Oy Y-tunnus 0112448-6 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Forsström Rakennus, Alfred A. Palmberg, Palmberg-Urakoitsijat, Byggnads Forsström, Rakennusliike Wall, Rakennusliike A.O. Koskinen, Rakennustoimisto Palmberg, Palmberg TKU, Rakennus-Otava, Palmberg-Rakennus, Savocon, Rakennusliike A. Taskinen, Konte, Oka

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

534 318 357 € -9 %

Liiketoiminnan tulos

9 021 418 € 56 %

Henkilöstö

1 141 -251

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työpäällikkö, Tampere, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Lemminkäinen Talo Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33210 - Tampere , osoitteessa 33210, Tampere, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa