Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

ASUNTOMYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Talonrakentamiseen Kuopioon

Vastaat Lemminkäisen uusien asuntojen myynnistä ja markkinoinnista Savo-Karjalan ja Keski-Suomen talousalueella. Alueemme toimipisteet sijaitsevat Kuopiossa, Jyväskylässä ja Joensuussa. Vastaat lisäksi kiinteistövälittäjien kautta tehdyistä kaupoista ja välityssopimuksista sekä osallistut tonttihankintaan. Toimit myös asuntomyyjiemme esimiehenä. Olet alueen johtoryhmän jäsen. Työskentely paikkakuntasi on Kuopio.

Sinulla on kokemusta myyntitehtävistä sekä tekninen tai kaupallinen koulutus. KED / LKV -tutkinto on sinulle etu. Tunnet mahdollisesti myös rakennusalaa ja RS -asioita. Olet ulospäin suuntautunut, tuloshakuinen ja tehokas tiimityöskentelijä. Sinulla on vahvat asiakaspalvelu- ja myyntitaidot.

Lisätietoja antaa aluejohtaja Janne Mönkkönen, p. 050 563 5854.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 6.11.2016 mennessä.

Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja 4 800 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja urakehitysmahdollisuuksia rakennusalan huippuammattilaisille ja sellaisiksi haluaville.

Web-osoite: http://www.lemminkainen.fi Työnantaja: Lemminkäinen Talo Oy Sijainti: 70100 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: aluejohtaja Janne Mönkkönen, p. 050 563 5854 Hakemukset: https://lemminkainen.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=193 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70100 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Lemminkäinen Talo Oy Y-tunnus 0112448-6 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Forsström Rakennus, Alfred A. Palmberg, Palmberg-Urakoitsijat, Byggnads Forsström, Rakennusliike Wall, Rakennusliike A.O. Koskinen, Rakennustoimisto Palmberg, Palmberg TKU, Rakennus-Otava, Palmberg-Rakennus, Savocon, Rakennusliike A. Taskinen, Konte, Oka

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

534 318 357 € -9 %

Liiketoiminnan tulos

9 021 418 € 56 %

Henkilöstö

1 141 -251

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asuntomyyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Lemminkäinen Talo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70100 - Kuopio , osoitteessa 70100 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa