Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ASUNTOMYYNTIPÄÄLLIKKÖ Talonrakentamiseen Kuopioon Vastaat Lemminkäisen uusien asuntojen myynnistä ja markkinoinnista Savo-Karjalan ja Keski-Suomen talousalueella. Alueemme toimipisteet sijaitsevat Kuopiossa, Jyväskylässä ja Joensuussa. Vastaat lisäksi kiinteistövälittäjien kautta tehdyistä kaupoista ja välityssopimuksista sekä osallistut tonttihankintaan. Toimit myös asuntomyyjiemme esimiehenä. Olet alueen johtoryhmän jäsen. Työskentely paikkakuntasi on Kuopio. Sinulla on kokemusta myyntitehtävistä sekä tekninen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Kuopio myyntialan tehtävät Kuopio päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lemminkäinen Talo Oy Y-tunnus 0112448-6 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Forsström Rakennus, Alfred A. Palmberg, Palmberg-Urakoitsijat, Byggnads Forsström, Rakennusliike Wall, Rakennusliike A.O. Koskinen, Rakennustoimisto Palmberg, Palmberg TKU, Rakennus-Otava, Palmberg-Rakennus, Savocon, Rakennusliike A. Taskinen, Konte, Oka

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asuntomyyntipäällikkö, Kuopio, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Lemminkäinen Talo Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus