Duunitori suosittelee
Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

HANKINTAPÄÄLLIKKÖ

talonrakentamiseen Turkuun

Vastaat itsenäisesti hankintatoimesta Turun alueen hankkeissa yhdessä työpäällikön kanssa ja osallistut ennakkotarjousten hankintaan laskentatoimen tukena. Tehtäviisi kuuluu lisäksi sopimusten laadinta aliurakoiden ja materiaalihankintojen osalta.

Sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus, sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Vuorovaikutustaidot ovat erinomaiset ja ymmärrät tuotannon teknisen toteutuksen.

Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja 4800 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja urakehitysmahdollisuuksia rakennusalan huippuammattilaisille ja sellaisiksi haluaville.

Web-osoite: http://www.lemminkainen.fi Työnantaja: Lemminkäinen Oyj Sijainti: 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävistä antaa rakennuspäällikkö Rami Rinne puh 050 561 4203 rami.rinne@lemminkainen.com Hakemukset: Lue lisää ja jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 2.11.2016 mennessä osoitteessa http://www.lemminkainen.fi/tyopaikat Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Lemminkäinen Oyj Y-tunnus 0110775-8 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Porin Sora ja Sepeli, Tehoasfaltti, Salon Louhinta, Kerana, Keski-Suomen Sora, Soraseula, Finnasfalt, Asfaltor, Takuuasfaltti, Eka-Asfaltti, Asfalttikeskus, Närpiön Sora, Närpes Grus, Rakennus Lemminkäinen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

33 800 000 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

-5 500 000 € 58 %

Henkilöstö

127 -107

Liikevoitto-%

-16 % 57 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankintapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Lemminkäinen Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa