Duunitori suosittelee
Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HANKINTAPÄÄLLIKKÖ talonrakentamiseen Turkuun Vastaat itsenäisesti hankintatoimesta Turun alueen hankkeissa yhdessä työpäällikön kanssa ja osallistut ennakkotarjousten hankintaan laskentatoimen tukena. Tehtäviisi kuuluu lisäksi sopimusten laadinta aliurakoiden ja materiaalihankintojen osalta. Sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus, sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Vuorovaikutustaidot ovat erinomaiset ja ymmärrät tuotannon teknisen toteutuksen. Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Turku osto- ja hankinta-alan hallinto Turku osto- ja hankinta-alan tehtävät osto- ja hankinta-alan hallinto Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lemminkäinen Oyj Y-tunnus 0110775-8 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Porin Sora ja Sepeli, Tehoasfaltti, Salon Louhinta, Kerana, Keski-Suomen Sora, Soraseula, Finnasfalt, Asfaltor, Takuuasfaltti, Eka-Asfaltti, Asfalttikeskus, Närpiön Sora, Närpes Grus, Rakennus Lemminkäinen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankintapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Lemminkäinen Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus