Duunitori suosittelee
Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HANKINTAPÄÄLLIKKÖ talonrakentamiseen Turkuun Vastaat itsenäisesti hankintatoimesta Turun alueen hankkeissa yhdessä työpäällikön kanssa ja osallistut ennakkotarjousten hankintaan laskentatoimen tukena. Tehtäviisi kuuluu lisäksi sopimusten laadinta aliurakoiden ja materiaalihankintojen osalta. Sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus, sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Vuorovaikutustaidot ovat erinomaiset ja ymmärrät tuotannon teknisen toteutuksen. Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Turku osto- ja hankinta-alan hallinto Turku osto- ja hankinta-alan tehtävät osto- ja hankinta-alan hallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Lemminkäinen Oyj Y-tunnus 0110775-8 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Porin Sora ja Sepeli, Tehoasfaltti, Salon Louhinta, Kerana, Keski-Suomen Sora, Soraseula, Finnasfalt, Asfaltor, Takuuasfaltti, Eka-Asfaltti, Asfalttikeskus, Närpiön Sora, Närpes Grus, Rakennus Lemminkäinen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hankintapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Lemminkäinen Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus